VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TJOHO!

Känslan av att ha skrivit tenta (en söndag dessutom!!) och vara rätt säker på att det gick bra – det är värt att fira! Blev hämtad när jag var klar och så köpte vi med sushi från ett nytt ställe, och öppnade en flaska vin när vi kom hem. Nu är jag sådär härligt avslappnad, efter-tenta-mood.

Nu kan jag bocka av ett år på högskolan, en viktig milstolpe för mig!

Sen lekte vi med barnen små tills det var sovdags och därefter var det dags för poddinspelning nummer två (här hittar ni första avsnittet)(och gilla oss gärna på Facebook). På onsdag kan ni höra det!

PUSS & KRAM


Kommentarer


  1. Elin 22 januari, 2017 on 22:10 Svara

    Grattis till att ha avklarat ett helt år! 🙂
    Härligt med ny hårfärg också, blir sugen på att boka en färg/klipptid jag med. Alternativt ett låångt spabesök för en liten renovering med ansiktsbehandling bl a, skulle verkligen behövas känner jag!
    Har lyssnat på första avsnittet på podden med, himla kul att höra er båda! Har ju hört din röst förut på nått klipp med Elion för länge sen men tycker ändå att man ofta omedvetet tänker sig hur folk ska prata och så gör de inte riktigt det, haha.
    Var så kul när Josefine sa att man inte hörde att hon hade Norsk brytning, den kom och gick lite tyckte jag. Hihi, bara charmigt ju!
    Kram!

  2. Hoppas det gick bra :). Ser gott ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna