VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOVMORGON & TENTASÖNDAG

Idag sov jag och den här tjejen till nästan 9. Eller jag låg vaken ett tag och repeterade begrepp och perspektiv i mitt huvud, med hennes varma lilla kropp nära, nära…

M gick upp med Aston framåt halv 7 nämligen och då vaknade Idun till men hon är INTE pigg så tidigt ;). Det är bäst för alla om hon sover en stund till haha.

 

 

 

Köpte våriga blommor i fredags som har piggat upp förkylda mig i helgen.

Idag väntar tenta, jag vet inte om jag är redo men JO det är jag nog och det ska bli så härligt när den är över. 10 veckors inlärning blir förhoppningvis ett G. Än har jag inte behövt göra en omtenta, men jag kämpar med min prestationsångest och har faktiskt sagt att ett G är helt ok just i den här kursen. Ja det är ju egentligen helt ok alltid, men tidigare har tanken på ett G och inte ett VG (vi kan få U, G och VG) känts som ett misslyckande men det är det ju INTE! Därför önskar jag mig nästan ett G, bara för att se att jag klarar det också.

KRAM!


Kommentarer


  1. Alexandra 22 januari, 2017 on 18:38 Svara

    Huvudsaken är att man klarar sig med g. Ingen arbetsgivare har brytt sig om betygen bara man tagit examen.

    • Evelina 22 januari, 2017 on 19:04 Svara

      Nemen exakt!!!

  2. Hoppas tentan gick bra :). Jättefin bukett också 🙂

  3. Therese 23 januari, 2017 on 06:32 Svara

    Jag har alltid haft hög press på mig själv i gymnasiet att sätta högsta betyg på allting, det blev helt annat när jag kom upp till högskolan nu för två år sen, haha.. Nu med småbarn och pendlar 10 mil tur o retur till skolan har jag inte riktigt haft tid och ork att försöka sätta högsta betyg på allt. Vi kan få U, 3, 4, 5 som betyg och jag har äntligen lärt mig att vara lika stolt över en 3a nu som jag var över ett MVG på gymnasiet ;-). Nu har jag bara ett halvår kvar, sen är jag äntligen klar byggnadsingenjör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna