VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WE DID IT & TVÅ FÖRLOVNINGAR

Så, då har jag kollat om jag får berätta vad som gjort mig GLAD i hjärtat det senaste. Alltså vad är oddsen att mina systrar får varsitt frieri inom en tvåveckorsperiod? Så häftigt! Min lillasyster blev friad till på Kastrups flygplats när de flög mot Thailand den 1 januari, och min storasyster fick ett frieri och en hel överaraskningshelg i helgen när de åkte till Stockholm. Helt klart bästa starten på året – massa kärlek!

Massa kärlek till er som tror på vår podcast också! Herregud så pirrigt det var igår, OCH väldigt roligt, men jag skriver som Josefine att efteråt sen var jag helt tom efter nervositet som släppte haha. Om ni vill kan ni redan nu gilla vår Facebooksida även om den hittills är rätt tom ;). Men där kommer det att fyllas på med info och NI får väldigt gärna vara aktiva och kanske önska vad ni skulle vilja att vi tog upp tex?

shepherd-moa-farskinnstoffla-beige-3975243-1000x1000

Jag längtar efter SÖMN (har två riktigt knöliga nätter med förkyld bebis i bagaget) och dessa tofflor från Shepard/Miinto, beställde dem tillsammans med lite annat kul i helgen. Fick ju ett par tillfälliga tofflor av M för ett tag sen men jag har saknat just shepherdtofflor sen mina gamla slets ut. SÅ bra är dom ;).

Men, nu väntar ju tentaplugg som resten av veckan såklart. Har precis varit på ett terminsreflektionsseminarium som är obligatoriskt varje termin genom hela utbildningen. Väldigt viktigt, att reflektera över vad terminens kurser har gett och vad man tar med sig.

Största kramen!

P.S vi pratade om väldigt många olika saker i första poddavsnittet, men rubriken får mig att tänka på en. Att vå båda tvä är väldigt svengelska av oss… Ehm, JA haha!


Kommentarer


  1. Alexandra 16 januari, 2017 on 15:09 Svara

    Äntligen en podd! Yey?

  2. Sophie 16 januari, 2017 on 20:44 Svara

    Gud så spännande med podd!! Ser jag fram emot!!! ❤

  3. Elin 16 januari, 2017 on 22:28 Svara

    Nämen vad har jag missat, gud va roligt med en podd!! Måste läsa ifatt lite inlägg efter helgen 😉 Va roligt med förlovningarna också 😀
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna