VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KORT PLUGGDAG & TATUERAD DOTTER

IMG_8197

Färdigpluggad för dagen (tror jag) och hemma med den här tjejen (och övriga i familjen). Bild från gårdagens utflykt.

Idun, lilla Idun. Eller I som hon kallar sig själv numera. Tjejen som alldeles nyss har ”tatuerat” sig på hela ärmarna och målat sig runt ögonen med olika bläckpennor. Haha.

Jag skrev tror jag om pluggeriet för jag känner att det hade varit härligt med en myskväll i soffan med M efter uteblivna sådana de senaste kvällarna även om jag nog hade behövt läsa lite till. Men å andra sidan ger det inte jättemycket när man är riktigt trött, så lika bra att vänta till imorgon tror jag :). Samma med träningen. Imorgon är en ny dag!


Kommentarer


  1. Elina 16 januari, 2017 on 19:00 Svara

    Funderar också på om jag ska jobba mer ikväll, men känner samma. Och skulle vara skönt med tidigt kvällsmys och sedan komma i säng i tid och ta nya tag i morgon istället ☺️?

  2. Haha alla ungars favorittatueringar :D.
    Även skolbarn gillar såna 😉

  3. Linda 18 januari, 2017 on 08:47 Svara

    Blir så inspirerad av ditt pluggande och att ta ett nytt steg karriärmässigt. Trivs på mitt jobb men är så sugen på att göra något annat. Kan du inte berätta hur du gått från idén att börja plugga, att komma in i studieteknik redan till högskoleprovet jag förstått att man måste göra. Vet ju inte ens vad jag ska plugga inför högskoleprovet som är steg ett för att ens komma in på en utbildning eller kurser☺. Är 15 år sedan jag pluggade senast så jag har ju kommit ifrån allt sådant, tänket o disciplinen. Hur gick du tillväga?

    • Evelina 18 januari, 2017 on 10:45 Svara

      Har svarat dig i mitt senaste inlägg 🙂 Heja dig!! Kram

    • Johanna 19 januari, 2017 on 23:53 Svara

      Hej! Jag gjorde högskoleprovet för första gången förra våren. Vad gäller mattedelen så var det mycket ekvationer som skulle lösas (fast via textform, så du måste ställa upp ekvationen själv), man skulle läsa av diagram, räkna ut procent osv. Jag fattade ingenting, haha, så det skulle jag nog plugga på. Sen var det ett häfte med några uppgifter på engelska, ordförståelse, läsförståelse och kanske någonting mer, men jag kommer inte ihåg vad det skulle kunna vara just nu. Det som var svårast för mig var tiden. Jag hann inte läsa igenom alla texter ordentligt. Så mitt tips är att öva på att ‘skumläsa’ som vi sa i skolan, haha, och att öva på gamla prov med tidtagningen igång. Jag önskar att jag hade gjort just det, använt tidfunktionen även på hemmaplan. Det är en lååååång dag, så ta med frukt, vatten och annat snacks. Inför dista delen så blev det coca cola och godis för mig, för att få igång hjärnan 😉 Lycka till med allt! Kram

      • Evelina 20 januari, 2017 on 12:58 Svara

        Tack för dina tips, hoppas de hjälper MÅNGA!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna