VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXTREME TABLE MAKEOVER

Godmorgon sötnosar! Mår ni bra? Jag har världens träningsvärk efter mitt gympass igår. Och så har jag bokat in mig på bodypump imorgon, då träningsvärken kommer vara som värst hehe. Men det är bara att passa på när träningslusten har infunnit sig som den gjort, tränade ju i lördags också. ÄLSKAR känslan av att det är såhär roligt att träna! Ännu roligare blir det när jag och M pushar och stöttar varandra i att komma igång igen, trots att vi inte tränar tillsammans.

Trött är jag också. Aston är inte i någon utvecklingsfas, verkar inte ha tänder på gång och är inte förkyld. Något av det har det varit länge nu så nattsömnen har ju varit sådär. Men nu verkar hans sömn ha stabiliserats vid följande: sover 19.30-02.30, vaknar till för en stund men är glad och nöjer sig att ligga brevid mig, somnar om till ca 06.30. Ska väl inte klaga så länge han inte vill upp och leka, men som jag längtar efter att få sova en hel natt igen. Tur att det är ”ledigt” från skolan iaf, värre blir det nästa vecka ;).

 

Såhär såg det ut hos oss igår kväll – gamla matbordet ska få en extreme makeover!

Ni ska vi strax packa in oss i bilen och åka på utflykt mot Ms föräldrars stuga. Det blir en dagsutflykt och vi åker hem senare idag igen. Ska bara visa er nyårsbilder först också!

Kram/E


Kommentarer


  1. Diana 3 januari, 2017 on 10:44 Svara

    vad spännande att få se när det är klart 😀

    ha det bäst på utflykten idag <3

  2. Suzanne 3 januari, 2017 on 13:01 Svara

    Men Gud så spännande att få se resultatet sen!! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna