VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GOD JUL!

Världens största God-Jul-Kram till DIG!

Vi ska alldeles strax åka iväg till svärföräldrarna för julbord och julklappsöppning men jag ville bara kika in och säga det först. Sända en kram till varenda en av er som läser. Anledningen till att jag INTE tar julledigt är ifall jag har någon läsare som kanske inte har någon att fira jul med, eller som känner sig ensam av någon anledning. Då är jag hellre ledig en annan vanlig dag om jag med att skriva några inlägg som vanligt kan bidra med att sprida lite ljus i någons liv. Ingen ska behöva känna sig ensam någon dag förstås, men jul är en en högtid då jag vet att det känns extra ensamt att vara ensam om man är ensam.

Året när jag tog studenten flyttade jag upp till Linköping och Fredrik. Jag fick ett jobb när jag hade hoppat av studierna som jag inte kände rätt, och skulle jobba julhelgen (jag var personlig assistent och jobbade dygnspass). Jag skulle vara ledig från kl 16 på julafton till juldagen, så jag sa till Fredrik att det är klart han kan åka upp till Norrland, jag ska ju ändå bara jobba. Men att sitta själv i  min lägenhet på julaftonskvällen, det var faktiskt inte så lätt som jag först tänkte.


IMG_7599

Det blev en lugn förmiddag hos oss efter en riktigt stökig natt. Vet inte vad det har varit med Aston men han har varit allt annat än glad?

Elion kom efter lunch och då skulle jag försöka fota alla tre tillsammans – hahaha säger jag bara. Hade nog gått bättre i vanliga fall, om Aston varit sitt glada jag hehe.


IMG_7605

Glad för att Nyhetsmorgon sände som vanligt med lite extra julkänsla! Det är mysigt att ha på i bakgrunden tycker jag.


IMG_7619

Vi hade i-landsproblem med att bestämma hur vi skulle göra med alla klappar. Till slut bestämde vi att vi öppnar paketen i julstrumporna när Elion kom (annars är de mer till morgonen) och så tar vi med ALLT. Det är verkligen ALLT, ganska många och stora paket, men tror det blir bra med bara en paketöppning.

Hoppas du får en fin JULAFTON 2016!


Kommentarer


  1. Sandra 25 december, 2016 on 10:15 Svara

    Så himla fint gjort av dig, att skriva några rader och tänka på dom som är ensamma ❤
    Nu är ju inte jag en av dom och läste det här idag på juldagen, men det värmer ändå att det finns så fina och omtänksamma människor som du!

    God fortsättning på julen ?❤

    • Evelina 27 december, 2016 on 20:11 Svara

      <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna