VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT TILL LILLEBROR

Aston har växt ur det mesta i sin garderob, och av någon anledning har jag inte köpt speciellt mycket kläder till honom – alls. Fast det ju är hur kul som helst med bebiskläder!? I alla fall så passade jag på att handla lite nytt när det ändå var tag 3 betala för 2Kappahl (vilket det är t.om 17 december):

 

IMG_7278 IMG_7281 IMG_7282 IMG_7285

Storlek 80 – vad hände!? Jag köpte det och tänkte att det gör ju inget om det är lite stort i början… Men det var inte stort! Mer lagom haha.

Öppningen som på bodyn med igelkottar borde det finnas mer av även i större kanppar, så smidigt att slippa knappar. Även om knappar är fint, speciellt träknappar. Men kanske det kunde vara mer dekorativt? Tryckknappar vid ena axeln kommer på andra plats i smidighet tycker jag.

 

IMG_7299 IMG_7301

Världens bästa lillebror som bara skrattar och skrattar när han får stå upp!

 

IMG_7319

När mamma fotar något annat än Idun måste såklart Idun komma och fota hon med ;)… Hennes kamera är denna, hon ska få laptopen i samma märke i julklapp. Älskar träleksaker! Och Idun älskar att göra preciiiis som vi så en kamera och en dator måste hon såklart också ha när bloggingmamman har det.

 


Kommentarer


  1. Anna 14 december, 2016 on 14:47 Svara

    Hej! Kan inte du lägga upp fler recept på barnmat liknande det du la upp med torsk och rotfrukter? Toppen recept var det! Kram

  2. Agneta 14 december, 2016 on 17:24 Svara

    Men bebisen… Vad hände? Stora killen ju:) Så glad han är av att kunna stå!

    • Evelina 14 december, 2016 on 19:04 Svara

      Ja jag har inte en aning!? Vad kort graviditet jag måste haft med Aston om han varit lika länge i som utanför magen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna