VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EFTER HELG KOMMER VARDAG!

Den här dagen startade innan jag var igång kan man säga – hela familjen försov sig (tack underbara Aston för bättre och längre nätter) så det blev minst sagt stressigt i morse när Elion skulle till skolan och jag hade en inklämd tid hos min barnmorska innan grupparbete på skolan. Men det löste sig fint, med teamwork. M skjutsade Elion medan jag gjorde mig iordning och sen skjutsade han mig till kvinnohälsan dit jag tog med mig Aston medan M och Idun åkte tillbaka hem för att göra en smörgås till mig som jag kunde ta med och sen hämta upp oss igen för att skjutsa mig till skolan.

Det var mysigt att träffa min barnmorska som följt både Idun och Aston, hon är så himla gullig men den här gången var det ”bara” för preventivmedel och blodtryck. När jag var gravid med Elion hade jag väldigt högt blodtryck, antagligen var jag på gränsen till havandeskapsförgiftning, så nu i samband med graviditeter har de velat hålla extra koll på blodtrycket. Fast med Idun och Aston hade jag väldigt lågt istället, med Idun höll jag ofta på att svimma om jag stod upp för länge. Idag hade jag också lågt men hellre lågt än högt såklart.

  

Idag var det verkligen vardag igen, efter skolan bytte jag och M av varandra och han är nu i stugan medan jag är med minisarna. Det ska bli skönt när stugarbetet lugnar ner sig lite igen men samtidigt är det bra att den finns för att hålla M stimulerad haha.

KRAM!


Kommentarer


  1. Läskigt med högt blodtryck :/. Jag har alltid haft extremt lågt inte så kul det heller även om det är ”bra” 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna