VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JULKLAPPAR – CHECK!

IMG_7180

Igår packade vi in oss ganska ”sent” i bilen för att åka till köpcentret. Vi tänkte att det kanske skulle vara något mindre folk om det var närmre stängning, än mitt på dagen. Det kändes som att det var det faktiskt.


IMG_7191 IMG_7199

Glada minisar som skötte sig exemplariskt medan vi snabbt handlade de julklappar vi kom dit för. Vi hittade bonusjulklappar till Elion också, som får bli från Idun och Aston eftersom vi (jag och M) inte vill ge fler julklappar då han får en ganska dyr från oss.


IMG_7207 IMG_7208

Tomten var där! Han frågade om Idun ville sitta i hans knä… Det ville hon inte, hon är väldigt skeptiskt till såna som är utklädda. Elion var tomte här hemma nu i veckan och då utan mask eller skägg men hon tyckte ändå inte det var kul. En skumtomte ville hon ha i alla fall 🙂

Hela morgonen har hon gått runt och sagt ”fick godis”. Igår sa hon förresten en mening med SJU ord i rad!


IMG_7228

Vi tog varsin sallad till middag när vi shoppat färdigt, Idun fick äta från bådas. Och efteråt gick hon bananas som oftast med våtservetten. Jag menar håret också ;)!?


IMG_7239 IMG_7243

Mys med vår niomånaders älskling. Nu är det alltså bara tre månader tills han blir 1 år??


IMG_7245 IMG_7248

Vi avslutade med en stund på leklandet innan vi åkte hemåt igen. Jag både längtar och inte längtar tills den dagen när alla tre barnen kan leka på Leos lekland tillsammans. Så KUL de kommer ha men fy för att hålla reda på tre stycken på samma gång haha. Nu skrattar jag men min skräck, speciellt efter det som hände med Idun på Jula för ett tag sen, är just att tappa bort dom i stora folksamlingar. Får man ha koppel på barn ;)?

Söndagskram till dig.



Kommentarer


  1. Åh så roligt 🙂

  2. AnsoAnna 12 december, 2016 on 11:16 Svara

    Lekland i all ära men det är ju fullt sjå att hålla koll på barnen som sagt :).
    Enklare när de är i Elions och Nicoles ålder så att de klarar sig själva mer eller mindre.
    Ha en bra dag fina ♡

  3. Magdalena 13 december, 2016 on 22:11 Svara

    Då mina tre barn var yngre (nu är yngsta 8) ”färgkodade” jag alltid dem med likadana T-shirts då vi skulle iväg till t.ex nöjesparker. Mycket enklare att hålla reda på dem om de har likadana kläder, gärna i nån färg som sticker ut lite. T.ex röd-vit randiga eller limegröna T-shirts ? Sen hade jag också sådana där armband på dem med min telefonnummer så att det skulle vara lätt att kontakta mej för den som hittade dem ifall de skulle ha tappat bort sig. Har också sett att folk lagt klisterlappar (typ sådana som är tänkta att märka burkar med frusna bär) med sin telefonnummer på på barnens tröjor. Smartast är ju att klistra lapparna på ryggen på barnen i så fall så att de inte kan peta bort den själva ?

    • Evelina 13 december, 2016 on 22:40 Svara

      Men åh vilka bra tips!! Tack! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna