VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN SÅN DAG

De flesta dagar funkar det bra att få in familj, skola och blogg – idag är tydligen ingen sån dag haha.

Föreläsning och seminarium har stått på dagens schema och sen tog jag över minisarna direkt efter så M kunde åka till stugan. Idag har vi pratat kriminalitet och avvikande beteende i skolan. Alltså visste ni att det i Storbritannien fram till 1991 (!!!) inte ansågs som ett brott med våldtäkt inom äktenskapet? Motsvarande siffra för Sverige är 1965. Att misshandla sin fru blev olagligt före det blev olagligt att våldta henne. Sånt gör mig illamående. Båda, men framför allt årtalet 1991, även om det är längesen så är det INTE det.

Hade sett fram emot några mystimmar med ALLA barn men så ringde Elion från sin kompis pappas telefon när jag var på väg hem, och frågade om han fick följa med hem och leka. Jag ville säga nej, men sa självklart eftersom jag vet hur mycket han ville det. Får försöka umgås med honom typ nästa helg istället… Imorgon åker han nämligen till Stockholm för att träffa sin farmor och farfar.

 

Vi har ritat (bilden) och så fick alltså jag och Idun fick äta tacos själva. Aston var såklart med också hihi. Efter middagen var vi i affären och hämtade ett paket, en julklapp till M. Funderar dock på om jag ska byta till en annan modell… Jag har hållt på försäga mig flera gånger genom att fråga M om råd haha.

Tänkte ge fler julklappstips nu de närmsta dagarna och jag har själv fått en tidig julklapp, ni ska få se! Blev så himla glad och överraskad när jag hämtade posten igår.

KRAM!


Kommentarer


  1. Elin 8 december, 2016 on 21:23 Svara

    Tar gärna emot julklappstips! Speciellt till mannen, såå svårt och komma på något annat än parfym och kalsonger, haha 🙂
    Åhh.. kan inte du och Elion ses nån eftermiddag och fika nånstans innan det blir eran vecka igen? Eller är han i Stockholm länge?
    Helt sjukt det där ni fick höra på föreläsningen!! Våldtäkt inom äktenskapet trodde man ju var ett brott sen 1800 talet, minst!!

    • Evelina 8 december, 2016 on 21:54 Svara

      Ska bli!! 🙂
      Det är ju det, detta är vår vecka så helgen ”försvinner” ju. Han är där till söndag! Men jag tror nog han är här extra nästa vecka istället. Bra tips med en fika, det vet jag att han gillar när vi gör men det var längesen nu.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna