VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI BÖRJAR MED LEDIGT!

Måndag morgon och jag är faktiskt ledig till att börja med. M åkte för att handla gips och greja i stugan efter han lämnat Elion på skolan. Så byter vi av framåt 13-tiden då det blir pluggtid för mig istället.

Funderar på att flytta Astons spjälsäng till min sida av sängen igen, kanske vi alla sover bättre då om jag bara kan ge honom nappen på natten genom att sträcka ut min hand istället för att behöva gå ur sängen? Nu är jag för lat för att gå upp flera gånger i rad när han vaknar till som inatt vid 01 och lyfter över honom till mig istället eftersom jag vet att då somnar han om direkt ;). Känner nu med några såna här månader hur ”bortskämd” jag har varit med Elion och Idun! Framför allt Elion som aldrig har vaknat på nätterna i hela sitt liv (!). Idun hade ju en period med nattskräck eller liknande kring året om ni kanske minns?


Igår hade Elion en riktigt aktiv dag! Ja det har han alla dagar egentligen eftersom han har svårt att vara still, men igår var det mer uppstyrt och i olika ändar av stan så det blev en hel del körande. Innebandyturnering på förmiddagen och så fotbollskalas på eftermiddagen.

Det är nånting jag tar med mig till nästa kalas! Föräldrarna hade hyrt en gymnastikhall på en skola för 150 kr, för 1,5 timme. Och så spelade barnen fotboll, åt gott och födelsedagsbarnet öppnade paket. Allt som behövs ju. Lite skillnad mot 150 kr/per barn på Leos lekland eller vad det nu kostade. även om de hade kul där också såklart. Men där spelade barnen ändå fotboll största delen av tiden haha. Det är ett aktivt kompisgäng kan man säga, vilket är fantastiskt och något som bör uppmuntras i en värld där tv-spel och iphonespel förmodligen tar alldeles för mycket tid för många.

BÄSTA dagen till dig!



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna