VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR FÖRMIDDAG

När Aston sov sin första nap passade jag och Idun på att ”jobba” på kontoret. Bar med hennes tripptrappstol och så fick hon papper och pennor samtidigt som jag kunde organisera upp det jag behövde skriva ut inför eftermiddagen och sådär. Hur mysigt som helst och även effektivt då jag alltså samtidigt fick saker gjort ;).

 

 
  

Efter lunch gick vi ut på promenad! Jag tänkte att Idun skulle somna, det tänkte inte hon. Men underbart med frisk luft och glada barn! Alltså de ÄR så fina tillsammans. När Idun slår sig tex vill hon inte alls komma till mig eller M och bli tröstad (oftast), nej då är det Aston hon går till. Att han majoriteten av gångerna skrattar när hon är ledsen är ju en annan sak heh… Men ålderskillnaden 12-månader-minus-3-dagar känns totalt värd det när man ser mer och mer för varje dag hur mycket de tyr sig till varandra. Nu har ju Aston börjat ta sig mot Idun också, det är häftigt!

Plugga var det ja… M tog med minisarna till svärmor när vi kom hem, han hade precis kommit hem då. Kikar in om en stund med dagens lucka i frågekalender också. Hoppas att ni gillar den!? Ännu är det inte försent att komma med en fråga, har en del frågor som liknar varandra nämligen :).

Kram!


Kommentarer


  1. Tilda 5 december, 2016 on 18:00 Svara

    Då har jag en till fråga.

    Med anledning att jul och nyår närmar sig undrar jag hur du tänker kring alkohol och barn? Var går din gräns för hur mycket/lite alkohol en bör dricka när barn finns med? Hur vill du förhålla dig till alkohol när barnen är äldre? Tycker du det spelar någon roll hur mycket alkohol vuxna dricker är beroende på barnens ålder?

    Kom på en till fråga:
    Tittar ni på årets julkalender på SVT? Vad tycker ni om den?

  2. Sara 6 december, 2016 on 12:24 Svara

    Hej! Jag är imponerad över att du får ihop skolan med så små barn. Hur gör du? 🙂
    Jag läser samma som dig men första terminen bara och nu då det är förkylnings och magsjuke tider så är det nästan omöjligt att få ngt gjort eller att ta sig till skolan. Läser du på distans? Mina barn är snart 2, 5 och den sista fyller 7 i januari. Vi läser IGUS nu och det är tur att man har livserfarenhet sedan innan så att man ändå kan hänga med…. så, vad ville jag komma till? Haha, jo, har du några knep till hur jag ska hinna med mig nu i alla sjuktider? 🙂

  3. Lolitha 7 december, 2016 on 23:10 Svara

    Vilka charmtroll dina barn är 🙂 Fantastiskt söta! Har följt din blogg sedan länge tillbaka, då du planerade ditt bröllop med Fredrik. Idéen till min brudbukett fick jag från din. Visade upp den bilden för min florist och hon gjorde en liknande.

    Det är kul att följa ditt liv och dina barn. Hoppas att allt går bra med studierna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna