VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRÄNINGSMORGON

Att träna på morgonen är egentligen inget jag föredrar, alls. Är ganska morgontrött (speciellt nu när nätterna är sådär) och jag kommer igång mer framåt lunch haha. Så att träna kvällar är nog det som passar mig bäst. Men när jag väl tränar på morgonen, som idag, känner jag ju vilken BRA och härlig start det blir på dagen!

Efter frukost åkte jag till ett Bodypumppass, när jag kom hem var det dags att mata minisar och M åkte iväg för att träna han med. Och slänga stugköket som legat på släpet. Nu är han tillbaka och det är snart dags att börja förbereda middagen. Min syster med pojkvän kommer ju och myser hela eftermiddagen och kvällen, det står viltgryta på menyn. Och på kvällen när de små sover rymmer jag och M iväg en sväng tänkte vi. Bio eller bowling är frågan!?


 IMG_6758 IMG_6761 IMG_6768

Elion är inte här den här helgen (han kommer imorgon) men jag har ju glömt visa er hans fina lilla ”julgran” som han ville pynta och ha på sitt rum. Synd att grisen hänger bakochfram, den köpte jag och Elion till M förra året och det står Magnus på den haha… En liten intern grej sådär ;).

BÄSTA lördagen till DIG! Lägger upp dagens fråga om en stund. Kram!


Kommentarer


  1. Agneta 3 december, 2016 on 13:56 Svara

    Vilken härlig gran han pyntar! Min gosse ville ha såna där tjocka (fula) glittergirlanger i sitt rum. Han valde cerise å blå färg å var helnöjd! Ser ut so en cirkus men är han nöjd så är jag!
    Hoppas er kväll blir fin!

    • Evelina 3 december, 2016 on 14:19 Svara

      Hahaha jamen precis! I deras värld förstår man att det är JÄTTEfint, man var ju likadan när man själv var liten. Härligt med barnasinne <3
      Kram och detsamma

  2. Madeleine 3 december, 2016 on 16:07 Svara

    Jag röstar på bowling! Bio är såklart mysigt men att bowla, kunna skratta och prata ostört ett par timmar känns lite lyxigare om man vill ta igen lite partid. Oavsett, hoppas ni får en jättemysig kväll!!

    • Evelina 3 december, 2016 on 19:07 Svara

      Exakt så vi tänker med, så det blir bowling ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna