VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN ÖNSKELISTA DEL 1

Jag brukar komma med julklappstips till andra, och framför allt till barn. Därför tänkte jag istället dela med mig av vad JAG önskar mig i julklapp. Kanske ni kan få lite inspiration till vad ni kan köpa till en väninna/flickvän/dotter?

Det här året önskar jag mig bara sånt jag verkligen behöver. Myskläder! Pyjamas, morgonrock och fluffiga tofflor. Till Ms stora sorg haha, han vill att jag ska sova i så lite kläder som möjligt hehe… Men jag fryser halvt ihjäl varje kväll (så det är tyvärr inga sexiga nattlinnen det handlar om utan långärmat och i bomull haha) och jag har i princip inget att ha på mig i mysklädesväg – det mesta har faktiskt slitits ut i graviditeter och med tiden. Ja ni hör ju, har man haft något under två graviditeter är ju inte oddsen så stora att det sitter som det gjorde då ens en gång ;).

 

Rutig pyjamas från Kappahl

Nattlinne från Cubus

Fårskinnstofflor från Shepard Of Sweden

Tofflor från Kappahl

Morgonrock från Cubus

Ett annat tips om du känner någon som är väldigt frusen, eller om du själv är det, är att investera i en vetekudde! Oj vad min används just nu på kvällarna. Har som sagt varit gravid – och därmed varm – under två vintrar så jag hade helt glömt av hur kallt det ”brukar” vara, och hur frusen jag är.



Kommentarer


  1. Diana 1 december, 2016 on 08:53 Svara

    åh vad fina grejer, morgonrocken, så perfekt till min far faktiskt

    • Evelina 1 december, 2016 on 10:06 Svara

      Det är en dammorgonrock ☺️

  2. Marie 1 december, 2016 on 18:14 Svara

    Även om inte nya myskläder vore fel så röstar jag för mer högintensiv träning! Det ger dig både endorfiner (du blir gladare) och bättre blodcirkulation (du blir varmare). Jag är världens mest frusna (trivs typ bäst när det är över 30 grader ute), men efter att ha tränat CrossFit ett tag så får jag nog säga att jag absolut blivit varmare. Det gör också att det går att sova i minimalt med kläder (=läs bara trosor) till makens förtjusning så klart 😉 Tips, tips från mig!

    • Evelina 1 december, 2016 on 19:24 Svara

      Hihi nä jag sover inte med kläder, ibland nattlinne men annars bara trosor 😉 fast än är det ju inte KALLT så får se var det slutar haha. Brukar ha raggstrumpor eller fårskinnstofflorna på när jag somnar med och sen sparka av dom under natten haha. Träning hjälper tyvärr inte på mig! Men tack snälla för tips ❤️

  3. Marlene 2 december, 2016 on 19:32 Svara

    Åh jag ÄLSKAR myskläder! Måste bara tipsa om Polarn och pyrets pyjamasbyxor för oss vuxna. De är underbart sköna och har mudd nertill, stort plus enligt mig! De kostar kanske lite mer än i andra butiker, men de är värda varenda krona för de håller i evigheter 🙂 Och bäst av allt, man kan matcha med sina kiddoz 😉 Mitt bästa mysplagg tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna