VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALLT EFTER 06 ÄR MORGON

Gäsp! Lilleman tycker numera att det är morgon kring halv sex, det är svårt att själv få den känslan haha. Att han dessutom vill leka och busa från stund ett efter han ätit känns ju… Kul haha. Han brås alltså inte bara på sin storebror vad gäller utseende, han verkar även tagit efter Elions idé om tidiga morgnar för han var likadan. Från 8 månader var det 05 som gällde.  Än är vi inte riktigt där, även om det var nära att jag inte fick Aston att somna om vid 4.19 när han först vaknade… Tror jag får damma av mitt motto från då – allt efter 06 är morgon ;).

Jag älskar som ni vet Elodie Details och just nu finns det en del fint på Campadre till brakpriser. Fiiint spjälskydd på dessa bilder men allra finast måste jag nog säga att golvet är haha. Ser fram emot den dagen vi lägger om golven i huset för det gör SÅ mycket vad gäller känsla tycker jag.

M är på väg ut med minisarna, de ska gå till farmor så jag får pluggro och sen kör jag dit framåt lunch så vi kan smita iväg och träna innan jag åker hem för att plugga en stund till. Frukost hjälpte inte så mycket för att få mig att piggna till men kanske träning gör? Fast det blir ett lugnt träningspass för min del, är fortfarande inte helt återställd från förkylningen.

Morgonkram!


Kommentarer


  1. Diana 30 november, 2016 on 11:38 Svara

    Åh de har så fina saker men bara för småbarn, jag hoppas att de kommer ut med mer grejer för äldre barn också. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna