VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EGENTID FÖR MIG

Jag gillar att åka buss till och från högskolan, när det inte är överfullt såklart vilket det kan vara. Men oavsett blir det en stund för mig själv, med lurarna i öronen (Tvillingpodden eller musik). Jag har annars svårt att bara sitta still och göra ingenting, om jag inte åker bil eller buss. Ah, jag gillar det! Även om det är som rysk roulette med full buss eller inte så är det ändå bättre odds än att ta bilen till skolan och sen få leta parkering en halvtimme alternativ parkera inne i centrum och gå dit haha. Det är verkligen sämsta parkeringsmöjligheterna där. Från dörr till dörr tar det ungefär 25 min när jag åker buss. Hihi tänk vad livet har ändrats ändå sen man fick barn – lyxig egentid kan vara att transportera sig eller typ gå på toa utan att någon öppnar dörren…

Fick världens goaste stund med minisarna efter den långa föreläsningsdagen. Massa skratt och bus! Därav suddig bild ;). Finns inget härligare än barn som kiknar av skratt, ljuvligt ljud och man kan verkligen inte låta bli att skratta själv. M var iväg och tränade medan jag lagade mat men annars har vi en familjekväll idag.

Imorgon ska vi träna ihop. På lördag ska vi på dejt. Jag LÄNGTAR! Mer partid är högt upp på vår priolista.


Kommentarer


  1. Elina 29 november, 2016 on 21:09 Svara

    Det är en så härlig ålder de är i nu, Idun och min jämngamla dotter (fast alla åldrar har ju sitt!). Min dotter känns ibland så stor och sedan känns hon så liten igen. Leker med storasyskonen, springer och skrattar. Men så blir hon liten när hon exempelvis blir rädd för skuggor om det råkar vara sol! Eller när hon, som igår, blev tokrädd för julmustens pysande och skum när vi hällde upp lite i hennes glas. Då riktigt kröp hon ihop i min famn och blev bebis igen ❤️

    • Evelina 29 november, 2016 on 21:40 Svara

      Naw sötisen ☺️

  2. Anne 29 november, 2016 on 21:33 Svara

    Man får verkligen en ny syn på just tid när man blir mamma. Innan barn betydde ”vila” 2 timmars tupplur, nu betyder det typ 3 minuter instängd på toaletten eller 15 meters promenad med soppåsen till tunnan (OCH tillbaka, vilken lyx!). Man älskar verkligen sina barn mer än livet självt.. Men egentiden är ovärderlig!

    • Evelina 29 november, 2016 on 21:39 Svara

      Hahah spot on!! ?❤️

  3. Jag pendlar till och från jobbet. Eller ja inte nu när jag är sjukskriven men annars. Tycker det är så skönt att busspendla, man bara sätter sig på bussen och tar det lugnt och får varva ner. Det gillar jag, så förstår känslan du upplever efter en dag på universitetet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna