VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDUNS OTURSDAG

Om ni hade sett och hört mig just nu hade ni nog undrat hur gammal jag är och hur mycket jag röker, för jag är fortfarande stel av träningsvärk från onsdagens bodypump och jag har till och från ingen röst på grund av förkylningen, men jag lyckas rätt bra att få fram mina hesa ord. Även om jag mest hade velat ligga still i soffan och vara tyst. Testa det med tre barn haha.

Jag tänkte kika in och önska er en trevlig dag tidigare men så hade vi en liten olycka här hemma. Idun hasade ner från sin stol när hon skulle gå ner, landade med övertänderna i bordet (lämnade ett märke av tänderna i bordet, hjälp!) och gled ner en våning på stolen där hon landade och bet sig rejält i tungan. Mycket blod och ledsen tjej men när jag frågade efter en stund om hon ville att jag skulle gå och köpa isglass (för svullnaden och sådär) ville hon minsann följa med. Jag och alla barnen gick iväg och det kändes skönt att Idun var som vanligt. Men tror ni inte hon snubblade på hemvägen från affären och bet sig igen!? Stackars Idun, en riktig otursdag

 
  

Triss i bilder från igår, när vi träffade Karro och Elin för en playdate.

Därefter skjutsade vi M till julboret, åkte hem och nattade minisarna och sen hade jag och Elion filmkväll på hans rum och den nya TV:n. Var jättemysigt att vara själv med honom en kväll, äta godis och prata med bara honom ett par timmar. När filmen var slut (Det regnar köttbullar) började vi klä granen som sattes ihop tidigare under dagen. Trots att klockan redan var över 21 och Elion verkade rätt trött, men han ville så gärna. Tanken var att vi bara skulle klä den lite så att Idun fick vara med idag men vi råkade visst klä den helt haha. Och Elion klädde en minigran som han önskade ha på sitt rum, den blev ursöt med glitter och små kulor (som jag inte vill ha i granen ändå haha).

Kram!


Kommentarer


  1. Annika 26 november, 2016 on 15:08 Svara

    Kom ihag att du MASTE kontakta bade tandläkare och försäkringsbolad direkt när olyckan är framme sa. Aven om det inte syns nat nu kan det med lite otur vara sa att tänderna som kommer EFTER mjölktänderna har skadats (talar av erfarenhet här). Jag hade ringt tandläkare direkt pa mandag och fragat hur ni ska ga tillväga. Som sagt, det kan vara framtida skada även om det inte syns nat nu.

    • Agneta 26 november, 2016 on 16:37 Svara

      Tänkte samma. Undersökning av tandläkare så det dokumenteras på måndag. Oftast är det ju ingen fara, men ska finnas i journal inför framtid.
      Hoppas ni får en fin kväll:)

      • Evelina 26 november, 2016 on 22:40 Svara

        Ja tänkte tanken så nu när ni är två som bekräftar den får det bli så. Tack! Kram och detsamma

        • Jonna 27 november, 2016 on 12:10 Svara

          Ja gör det! Jag slog ut mina två framtänder som barn vilket ledde till tandställning idag, som jag tyvärr fick betala själv för… Mamma anmälde aldrig min skada, hade hon gjort det skulle vi fått ersättning. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna