VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AJ!

VILKEN träningsvärk jag har idag alltså. Jättejättemycket och det är jättejätteskönt faktiskt. Jomen det tycker jag, då vet jag att jag har tränat på bra ;). Mindre skönt att jag fick ont i halsen på kvällen och vaknade nästan utan röst, antar att träningen gjorde att förkylningen bestämde sig för att bryta ut till slut. Förstår att Aston varit ledsen om han haft så ont i halsen! Men det har inte bara varit det som gjort honom klängig och att han sovit sämre en tid – han är visst mitt i ett utvecklingssprång vid sina 37 veckor.

Dagen har bestått av föreläsningar och sen gick vi och hämtade Elion tillsammans. Ris och köttfärssås till middag och nu lek fram till läggdags. Farmor och farfar kommer och hälsar på en sväng om en stund också, farmor kommer direkt från Spanien där hon har varit i en månad.

 

Dagens jag, löjligt glad. Bara sådär.

  

Att lämna det här på morgonen… Inte lika lätt som att vara glad idag


Kommentarer


  1. Elina 24 november, 2016 on 19:38 Svara

    Längtar tills jag är ogravid och redo för gymmet igen! ☺️ Träningsvärk gör såååå ont ibland, men man är alltid lite glad åt det ?

    Heja heja! ??

    • Evelina 24 november, 2016 on 20:45 Svara

      Hihi jaa.. Men du får mjukstarta med härliga barnvagnspromenader först ?? Hur långt är det till BF?

      • Elina 24 november, 2016 on 21:47 Svara

        Ja absolut! Och lite övningar från mammamage-appen ☺️ Dock misstänker jag att det kommer gå åt mer energi den här ”bebisomgången” då trean blir två några veckor efter bf på fyran… De äldsta barnen var 7 och 5 när trean kom så de krävde inte att man trollade med knäna på samma sätt som jag tror tvååringen kommer göra nu ? Men får inspiration av att du har energi till träning trots två så små. ☺️ Bf är 28 feb ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna