VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKAKIGT

Kan knappt lyfta fingrarna efter kvällens bodypump, är alldeles fumlig. Men så skönt att vara där igen! Det är verkligen ”min” träningsform och jag har saknat det. Mitt första pass efter Aston föddes, har bara varit på gymmet och tränat ute fram tills nu. Älskar känslan av att köra igenom hela kroppen och styra själv efter dagsform. Jag och Karro skakade nerför trapporna på väg ut till bilen, man kan säga att vi körde på bra :).

Lämnade övriga familjen mitt i middagstid, men hann mata Aston och slänga i mig själv mat innan. Stod och tittade på min familj från altanen när väntade på Karro – vad fina dom är. Vilken tur jag har! Som får vakna med dom, komma hem till dom. Det enda som fattas är såklart Elion hemma varje dag.

Och pluggdagen idag gick så bra! Det är en härlig känsla, att stänga ner och vara nöjd, känna att det är enough. Imorgon väntar föreläsningar igen och vet ni vad som väntar på fredag? Då tänker jag vara ledig! M ska på julbord på kvällen så under dagen får vi tid tillsammans och sen på eftermiddag och kväll får jag ensamtid med mina tre små älsklingar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna