VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FRÅGEKALENDER?

Från djupet av mitt hjärta – TACK för era härliga kommentarer i mitt inlägg i förra veckan. Jag kallade det utvecklingssamtal för bloggen och det är faktiskt något jag behöver emellanåt känner jag. Stämma av, lyssna på er som läser… Lite så man gör på alla platser där människor möts egentligen, för att utvecklas och sådär. Nu är jag ju tillbaka på en portal igen här hos Allt för föräldrar, men det är trots allt NI som läser som känns som den andra halvan av min blogg oavsett var vi ”bor”.

Fick ett kul förslag från Tilda (tack Tilda!) – att ha frågestund men köra en fråga om dagen fram till julafton, lite som en julkalender. Låter det roligt?

Ställ gärna en fråga eller fler som du undrar över så väljer jag ut 24 frågor därefter, om det blir så många haha, annars får jag ta de ni hade med i förra inlägget. Kanske hitta på egna haha.

 

Julen smyger sig på lite för varje dag här hemma nu hehe.  New in är jultöntiga örngott i allas sängar! Funderade på att köpa juliga påslakan men kände nånstans att det blir lite too much. Dessa finns på H&M, 50kr/st.

Kram!


Kommentarer


  1. Tilda 23 november, 2016 on 10:35 Svara

    Åh vad roligt att du gillade idéen 🙂
    Jag kan alltid komma på 24 frågor, haha skämt åsido. Men vill förstås fråga åtminstone en fråga, så here we go:

    Om du fick leva i en tv-serie, vilken tv-serie skulle du vilja leva i då och varför just den serien? Vem skulle du vara i den serien och varför just den karaktären?

    Hoppas att du får massa spännande frågor!

  2. Anonym 23 november, 2016 on 10:49 Svara

    Hej!

    Superbra idé ju!
    Jag har en ganska svår fråga.

    När vet man att äktenskapet är på väg utför? Alltså när det är dags att separera eller skilja sig.

    Jag känner att jag och min man har tappat närheten, både psykiskt och fysiskt, jag vet inte om det finns någon kärlek kvar eller om han är den jag vill leva med när barnen blivit stora.
    Jag känner att jag har hamnat lite i ett låst läge. Jag vill inte ta upp detta, rädd för vad det kan väcka. Men om vi fortsätter som vi gör nu kommer vi båda bli olyckliga och skapa ett icke harmoniskt hem för våra barn.
    Det är så himla svårt. Jag kan inte tänka mig att dra upp barnen från sitt hem, sin skola, sin trygghet, sina vänner och hela sin nuvarande barndom. Det går bara inte.

  3. MalinE 23 november, 2016 on 11:38 Svara

    Hej! Jag har en (eller typ två) frågor : hur gick det med undersökningen av fuktskador i ert hus (eftersom ni misstänkte det pga att ni var/är förkylda så ofta , och hur har det blivit med era silverfiskar ? Jag är nyfiken på svar pga att jag känner att jag bryr mig om er 🙂 kram

  4. Frida 23 november, 2016 on 11:47 Svara

    Härlig blogg har du!
    Vad få dig att tappa tålamodet?

  5. Emmelie 23 november, 2016 on 12:05 Svara

    Kul idé. Här kommer min fråga: vilket är ditt bästa julaktivitetstips för familjen? Du som ju har barn i blandade åldrar (precis som jag) har säkert några guldkorn på mysiga familjegrejer såhär inför jul SOM FAKTISKT FUNKAR haha för både liten, mini och stor? Kram

  6. Diana 23 november, 2016 on 12:46 Svara

    åh vilken bra idé Tilda!!

    Kör på med frågekalender!

  7. Jenny 23 november, 2016 on 13:38 Svara

    Hej Evelina,

    Tack för en trevlig, sund och mysig blogg! Jag ska bli mamma nästa år och det vore kul om du kan lista de största förändringarna i livet sen du blev mamma, både positiva och negativa. Kanske lite allmänna tips till alla mothers-to-be också (jättebra inlägg om hur man håller kärleken vid liv häromdagen). Tack!

    Kram Jenny

  8. Emelie 23 november, 2016 on 14:47 Svara

    Hej

    Jag hade tyckt det var roligt att läsa om er familjs jultraditioner. Hur ser julafton ut?

    Vi väntar vårt andra barn i mars och skulle uppskatta om du kunde berätta om du använt någon bärsele till dina småttingar? Vi funderar mellan BB one och ergobaby 360. Kanske kunde gjort något samarbete med jollyroom?

    Jag har också tänkt flaskmata denna bebis från start och hade gärna läst hur du gjorde. Fick minisarna problem med magen? Hur ofta åt de? Fick du hjälp på BB?

    Tack för super härlig blogg!

  9. Jenny 23 november, 2016 on 17:37 Svara

    Hej, jag tycker om din blogg och tycker din familj är så fin. Ibland undrar jag bara om du är sur eller på dåligt humör nån gång och kan skriva om det för ibland blir bloggen så gulligull, positiv och tidningsomslagsaktig. Är du verkligen så glad och positiv hela tiden? Så det blir min fråga.

  10. Emelie 23 november, 2016 on 18:40 Svara

    Hej. Vilken kul idé! Jag undrar om ni har några jultraditioner?

    Kram

  11. Karin 23 november, 2016 on 22:53 Svara

    Hej!
    Kul idé!
    Jag undrar hur ni tänker kring uppfostran? Tänkte ni annorlunda med Elion än vad du och M tänker nu?

    Hur ser era läggningsrutiner ut?

  12. Sofie 24 november, 2016 on 10:13 Svara

    Är precis som du skild sen innan och har barn med den mannen.
    Undrar hur ni kommer överens och om ni inte är det hur löser ni situationen?

  13. Frida 29 november, 2016 on 08:35 Svara

    I vilka situationer känner du stress?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna