VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KRYP PÅ GÅNG?

När M skrev till mig på föreläsningen och berättade att det var två grinisar hemma tänkte jag att det kommer bli en mindre rolig kväll när jag är själv med dom. Men tvärtom! Allt flöt på som på räls. Båda åt upp allt och var glada hela tiden – det har inte riktigt varit status när de varit förkylda (förståeligt). Sen fick jag dammsuga hela huset och Aston var nöjd då med. Och sen lekte vi lite på deras rum innan det var pyjamasdags!

M är som sagt i stugan, idag har han sällskap av sin far som hjälper till att sätta taket. De två är verkligen lika, M har fått snickar-fixar-genen från honom. Hans bröder är inte alls på det viset.

 

Alltså jag orkar nästan inte vad rolig Idun är! Hon kom tidigare med västen på och sa ”mamma hjälpa mig”. ”Åh vill du att jag ska hjälpa dig” frågade jag. ”Mmm, faktiskt” svarar hon.

Tidigare vid matbordet rapade hon och sa därefter ”ursäkta mig” hahah…

 

Lilleman är på gång att krypa tror jag allt, men han har fastnat i den här positionen 😉

Någon som vet sambandet dålig stol – ont i ryggen? Jag har fått SÅ ont i min ländrygg och det vill liksom inte släppa. Tänker att det kanske är för att jag har en pinnstol på kontoret? Har inte blivit att jag köpt en skrivbordsstol men kanske läge nu. Äntligen hade jag blivit kvitt det onda i min armbåge som jag haft länge (tack vare tabletter) men nu har jag alltså ont i ryggen istället. Kanske suttit FÖR mkt hehe? Har bokat in bodypump med Karro imorgon som jag vill gå på, tänker att det är bra att stärka upp ryggen. När jag var gravid med Aston började jag känna av foglossning baktill i ryggen men det blev bättre och höll sig bra så länge jag tränade lättare en gång i veckan.


Kommentarer


  1. V 22 november, 2016 on 21:18 Svara

    Har sagt det förr, men måste säga det igen – herreGUD vad hon är tidig med talet! Det måste vara exceptionellt!
    Vår 18-månaders kommer inte i närheten av det där talet… (inte för att man ska jämföra, men ändå).

    • Evelina 23 november, 2016 on 07:02 Svara

      Ja hon har varit väldigt tidig med talet, så himla roligt! Även om det såklart kommer förr eller senare för alla ☺️

  2. Petra 22 november, 2016 on 23:43 Svara

    Vi har en som blir 2 den 23 dec o här har talet exploderat så nu är det både tre o fyra ord i meningen. Dock inte så mycket mellan ord men man fattar vad hon menar. Vi får oss minst ett skratt om dagen när det kommer ett ”pecis mamma” eller ”Essa ajabaja mamma” (när hon säger till lillsyrran Elsa 8mån)
    Börjar dock förstå att vi inte kommer behöva ha radio här hemma på några år… ?

  3. Alexandra 23 november, 2016 on 06:37 Svara

    Ja, jag får också ont i min ländrygg av dålig stol. Jag märker direkt skillnaden mot den jag har på kontoret och den vi har hemma. Pinnstol är inte att rekommendera

    • Evelina 23 november, 2016 on 07:01 Svara

      Haha ne det är väl så…. Men det är ju snyggt! Dags för att köpa nytt alltså ?

      • Sandra 23 november, 2016 on 08:33 Svara

        Ett tips är att googla på ”sittergonomi”, eller kolla Arbetsmiljöverkets hemsida så får du bra tips att tänka på när du sitter så mycket. Det bästa är egentligen ett höj- och sänkbart bord och stol, då kan man ställa in helt efter sin egen kropp och förutsättningar och även variera mellan sittande och stående. Men man vill oftast inte lägga de pengarna så skulle jag bara rekommendera en sak så är det att lägga lite tid på att be om hjälp att prova ut rätt stol. Från hon som jobbar med arbetsrelaterade anpassningar ?

  4. Annika 23 november, 2016 on 08:25 Svara

    Har du och Karro hittat tillbaka till varann? har för mig att ni inte umgicks en period?
    / Annika

  5. Maria 23 november, 2016 on 09:53 Svara

    Absolut ett samband mellan dålig sittergonomi och ont i ryggen! /fysioterapeuten

    • Evelina 23 november, 2016 on 10:20 Svara

      Tack för svar! Är det vanligt i ländryggen då eller är det väldigt olika var värken sitter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna