VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

POSITIVE VIBES

Tjoho it’s Monday! Gillar du måndagar? Eller är måndagar lika med dåligt? Jag är en person som gillar nystartskänsla, så måndagar är ändå rätt bra tycker jag. Inte för att jag startar nytt varje måndag precis haha, så vet egentligen inte varför. Kanske hänger ihop med att helgen innan har bidragit med energi? Sen är ju det viktigaste, att gillar man det man gör, så finns det inte dagar som är sämre än andra!

Sjukstugan var stängd inatt, Aston började bli ledsen framåt 22 så då gick vi och la oss och han fick sova hos mig. Efter en stund kom han till ro igen och sov sen non stop på min arm till strax innan 06. Så vi kan hoppas att det har vänt nu igen när det är skolvecka igen ;).

Jag hänger på mitt kontor idag. Te i finaste muggen och vaniljdoftljus tänt. Innan jag började plugga sa jag att jag ska alltid ha ett Yankee Candle här inne, men med tanke på att jag sitter här så ofta fick det istället heta ”alltid ett vaniljdoftljus från IKEA” haha.

Stor kram!

 


Kommentarer


  1. Madeleine 21 november, 2016 on 11:36 Svara

    Åh hoppas verkligen de små är på bättringsväg! Själv har jag sovit ungefär 2 timmar inatt så jag längtar redan tills arbetsdagen är över. Kan bli så att jag slocknar innan 21 ikväll ?

    • Evelina 21 november, 2016 on 20:44 Svara

      Men usch, hoppas du får ta igen sömn inatt istället. Kram!

  2. Diana 21 november, 2016 on 11:42 Svara

    usch när alla sjukdomar börjar komma fram
    Krya på!

    Jättefin mugg också. 😀

  3. Sarah 21 november, 2016 on 19:03 Svara

    Kommenterar här fast kommentaren tillhör ett annat inlägg du gjort. Men läst ifatt lite på din blogg.Tycker du har en bra blandning i bloggen. Men på något sätt gillade jag att den var lite mer som ”förr” när du inte var sponsrad med allt. Tycker det förstör lite med all reklam i din blogg om olika saker. Sedan att det tyvärr inte framgår så tydligt om du fått sakerna, rabatt eller köpt dem själv. Gillade mer när du tipsade om saker genuint som du köpt själv och gillade. Men smaken är som baken 😉 Haha sen kan jag inte heller låta bli att också bli nyfiken på hur Fredrik har det? (Såg fler som frågade). Har han Träffat någon ny eller om han är kär/dejtar någon ( eller om han fortfarande hoppas på att det ska bli ni igen?) Hur tar M det hela med svartsjukegrejen? Inte det minsta svartsjuk? Eller det kanske han inte Kan ju vara känsligt sådant där med X. Ja jag skulle nog inte klara av att min pojkvän träffade sitt X eller umgås tillsammans. Sen inlägg om hur ni får ihop vardagen? Som när äter ni middag? Ja mer hur alla rutiner är kring en dag? Sånt är kul. Tycker du/ni hinner så mycket. En annan hinner bara jobb och sova iprincip.Tycker du kämpar på bra med bloggen. Keep up The good work!

    • Evelina 21 november, 2016 on 20:44 Svara

      Tack för dina synpunkter och frågor :). Jag tycker det där är jättesvårt, för länkar jag INTE får jag oftast flera frågor om varifrån ditten och datten kommer. Sen har jag en del samarbeten ja, men då står det alltid i samarbete med så så enkelt kan du veta om jag länkar för att det är något jag gillar eller för att det är ett samarbete. Nu skulle jag iofs aldrig länka eller tipsa om något jag INTE gillade men du förstår kanske skillnaden 🙂
      Kram till dig!

  4. Maria 21 november, 2016 on 20:30 Svara

    Jag gullar måndagar för jag älskar mitt jobb! Vilket är en lyx o nåt som jag önskar att alla kände ?

    • Maria 21 november, 2016 on 20:30 Svara

      *gillar

    • Evelina 21 november, 2016 on 20:42 Svara

      Vad härligt!! JA jag känner samma. Gillar man inte det man gör borde man byta snabbare än snabbt. Det är så mkt tid man tillbrinar på ett jobb!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna