VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SPANING PÅ IKEA

 

Idag hämtade familjen minus Elion mig på skolan och sen åkte vi till IKEA för spaning och middag. Elion följde med en kompis hem så honom hämtade vi på hemvägen sen.

  

Jag ÄR så inne på ett nytt matbord, tycker detta är väldigt fint. Det allra finaste är ett bord med några rejäla brädor tycker jag men hur praktiskt är det egentligen med barn?! Detta bordet har ju bara en springa.


Ett megasovrum hade inte heller varit dumt, så jag kunde möblera såhär med pall och en fluffig matta vid fotänden på sängen. Hade kunnat gå i stugan om vi inte bestämt oss för att göra sovrummet mindre och köket större.

Vi kollade även på plastgran där, även om en riktig gran är fin så vette tusan om jag tycker det är värt det. Speciellt inte när man har två bebisar i huset som mest troligt kommer dra i grenarna hela dagarna, alltså då också kommer barra hela dagarna haha. Oavsett – jag längtar till nästa helg då det ska julpyntas här hemma! 🙂



Kommentarer


  1. Åh Ikea, vill också våga mig dit igen. Har utmattningssyndrom och utvecklat panikångest så fixar inte lokaler med många människor i. Men skulle så gärna.

    • Evelina 18 november, 2016 on 07:32 Svara

      Det kommer ❤️

  2. Hanna 18 november, 2016 on 06:53 Svara

    Jag skulle vilja flytta till ett större hus men samtidigt älskar jag det vi bor i. Ett extra rum bara så hade det varit perfekt.

  3. Annika 18 november, 2016 on 08:28 Svara

    Vart nya sovrum är 23 kvm. Love it! 🙂

    • Evelina 18 november, 2016 on 09:03 Svara

      Åh vad härligt!! Förstår jag verkligen att du gör. Tror det i vår stuga skulle blivit lite drygt 20 kvm men blir ”bara” 15 nu. Men det kändes inte motiverat att ha så stort sovrum när alla andra rum är såå små haha…

  4. Yen 18 november, 2016 on 12:55 Svara

    Jag köpte en gran på clas ohlsson förra året. http://m.clasohlson.com/se/Julgran/34-2341
    Den ser lite tråkig ut på bild men den var verkligen jätte fin på riktigt.

  5. Fanny 18 november, 2016 on 14:03 Svara

    Plastgran hade aldrig kommit in i vårt hus, trots katt och små barn. Men självklart är det ju praktiskt 😉 Men nä, riktig får det bli.
    Förra året blev en dyr historia, då vi först köpte en gran som dog direkt, köpte därför sedan en blågran (som inte barrar, visst är det blågran?) som är rätt dyr och dessutom en sjukt bra julgransfot för 500 spänn, hahaha.. Så hela grejen med gran, blev dyrt. Men så värt 😉 ♥
    Längtar också till nästa helg, när stjärnor och ljusstakarna ska upp, åh så mysigt!

  6. Inne hos Ina 18 november, 2016 on 16:02 Svara

    Jag är uppväxt med plastgran så för mig är det naturligt med en sån. Vår är köpt på RUSTA och riktigt fin 🙂

    Trevlig helg!

    • Evelina 18 november, 2016 on 16:14 Svara

      Haha me too!! ???
      Har också haft från rusta förr men tycker IKEAS är så himla fina. Lite mer verklighetstrogna. Kram och detsamma!

  7. Alexandra 18 november, 2016 on 20:20 Svara

    Apropå riktig gran kan jag nu förstå varför den tas in dagen innan julafton för många. Vi ska ha riktig gran iår, men den tas in och kläs den 23. Hade inte kunnat ha den tidigare för då finns nog ingen gran kvar haha. Men det blir en mysig tradition att få anamma den gamla hederliga traditionen❤ men den kommer den mest troligt få åka ut efter nyår

    • Evelina 18 november, 2016 on 20:40 Svara

      Hihi jag tror vi tog in vår nästan 3 veckor innan jul förra året? Eller om det vara två… Men den var fin förbi jul! Tydligen viktigt hur man sköter den första dagarna :). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna