VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÅ MYCKET FINT

 Nyheter hos Lindex kids

Det finns SÅ mycket fint överallt nu tycker jag. Kläder till barn, kläder till vuxna och inte minst – julig inredning till hemmet. Jag är den som julpyntar till första advent men som plockar ner det direkt när julen är förbi. Men jag älskar älskar älskar julstämning. Julmusik, baka lussebullar och slå in julklappar. Hur gör ni, julpyntar ni lika tidigt som jag eller väntar ni till närmre jul?


Bild lånad från Ellos. Åhh vad jag vill ha ett rejälare matbord likt detta. Snälla tomten? (läs M)

M är i stugan idag lite spontant sådär, jag frågade om han kunde åka dit så jag kan plugga ostört ikväll hehe. Blev inte många timmar på dan idag och duggan är imorgon. Men från 16 och tills barnen somnade ville jag vara med dom. Älskar att kunna göra det bästa av två världar, att styra tiden så jag hinner med att umgås med dom också. Jag lagade köttfärsfyllda crepés till middag (för första gången) och det blev jättegott! Sa Eion i alla fall ;). Sen badade Elion och Idun och jag hann också med en dusch medan Aston lekte på golvet. Nu sover alla och jag ska repetera en stund. Skulle verkligen behöva en stund på spikmattan också, har galet ont i axlar och nacke. Alltså jag tänker att jag väl inte har speciellt mycket, men jag inser att det kanske faktiskt är så när jag knappt hinner gå på toa om dagarna haha. Efter imorgon blir det lugnare igen, med mer vanligt plugg. Just det, på fredag kommer några gubbar från kommunen ut till stugan och kopplar in avloppet! Rätt coolt och lite av en milstolpe i stugrenoveringen kan man säga. Tänk för två somrar sen när jag var gravid med Idun och vi hängde mycket där, och jag fick springa ut i skogen längre bort varje gång jag skulle kissa. Vilket jag gjorde ofta med henne i magen redan från start.

Kramkalas!



Kommentarer


  1. Johanna H 15 november, 2016 on 20:55 Svara

    Ska erkänna att jag redan julpyntat det mesta, kunde inte låta bli? Jag är precis som du tycker det är mysigare att ha det innan och efter julafton plockas det mesta bort.

    • Evelina 15 november, 2016 on 21:06 Svara

      Hihi är det sant!? Jag brukar få höra att jag är så himla tidig när jag till och med har lust att pynta redan nu jag med 😉
      Kram!

  2. Malin 15 november, 2016 on 21:32 Svara

    Julpyntar 23:e dec och tar ner pyntet när julen är förbi, dvs tjugondag knut ?

  3. Inne hos Ina 15 november, 2016 on 21:35 Svara

    Tjuvstartar i helgen och tar fram lite i taget sedan. Stjärnor och tomtar kommer fram till första advent. Granen klär vi kring Lucia. Sen får allt vara kvar till 6 januari 🙂 Skulle gärna ha kvar det längre men sen fyller jag år och då vill jag ha rensat bort julen.

    Kram!

  4. Johanna 15 november, 2016 on 22:09 Svara

    Jag brukar julpynta till första advent. Då åker gran och allting upp. Tycker också att det är som mysigast innan jul. Finns ingenting mysigare än att komma upp på morgonen när det fortfarande är mörkt ute och äta frukost med granen och värmeljus som enda ljuskälla. I år fyller jag dessutom år på första advent, och i Gävle där jag bor är det 50 års kalas för våran kära julbock just på första advent – så tror verkligen att det blir en mysig födelsedag i år. Så länge det inte regnar, som det har gjort de senaste åren 😉 Kram och lycka till imorgon!

    • Evelina 16 november, 2016 on 21:35 Svara

      Jaa håller med! Hihi hoppas bocken får stå kvar ;)… Kram!

  5. Hanna 16 november, 2016 on 07:51 Svara

    Lycka till idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna