VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WEEKENDRESAREDO

(Inlägget är i samarbete med Bagasi)

Ja inte vore det dumt med en liten weekendresa! I alla fall tänker jag så men så vet jag ju att jag mest ser bilden av att sova ut på hotell framför mig, och det lär ju inte bli verklighet oavsett säng när man har två små med sig hehe…

I alla fall så är vi mer än REDO när den dagen kommer, med nya fina weekendväskor från Bagasi:

 

IMG_6714 IMG_6691IMG_6663IMG_6679   IMG_6704

Eftersom det var Fars dag i helgen fick M välja färg och det blev cognacsfärgade, i den här storleken.  Weekendväskan finns även i en större modell men vi tänkte att möjligheterna blir fler om man har två mindre eftersom den är lagom till en person. Den större modellen är perfekt om man vill ha en väska till två personer över en weekend.

Bagasi har även portföljer, datorväskor, skötväskor m.m, alla i stilren design i hög kvalitet och just nu har de stor höstrea med 40% rabatt!

 

Var skulle du vilja åka på en weekend? På min önskelista står London, Barcelona, Paris, Palma och här i Sverige Stockholm… Bara städer jag varit i tidigare ser jag nu haha…. Men om jag ska tillföra ett för mig helt nytt resmål skulle jag vilja se ett land som Estland, Lettland eller Litauen!

 


Kommentarer


  1. Malin Andersson 15 november, 2016 on 17:09 Svara

    Jag vill bara ge dig ett tips om just ett av länderna, Estland ? Vi var i Tallinn i somras, mina barn var 1 o 5 år. Vi åkte med min sambos familj så vi va blandade åldrar från 1-59 år ? 11 personer va vi. Vi åkte som sagt på sommaren. Båten va med tallink, o herregud så bra den va. Konferens-avdelningen va omgjort till stora leksalar. På de hotellet sen fanns de flera pooler. Alla som vi träffa på olika restauranger va jätte hjälpsamma. Och mysig stad att spana runt i. Och billigt som tusan. Vi åkte som sagt 11 personer, båt med alla mat både dit och hem tror vi hade 3 hytter, sen tre nätter på hotell med ett par sviter och ett enklare rum. Tror allt gick på under 20000:- en kväll när vi va ute och åt allihopa, jätte god mat och vin o öl till maten och några fördrinkar gick på under tusenlappen ??

  2. Veronica Marie 15 november, 2016 on 18:47 Svara

    New York, Paris eller London har alltid varit en dröm att få åka till. ?

  3. Johanna H 15 november, 2016 on 20:48 Svara

    Vill också bara tipsa om ett resmål Prag. Var där med jobbet i maj och gillade verkligen staden. Mycket att se och god mat.? Skulle gärna åka dit igen men då med min man.

    • Evelina 15 november, 2016 on 21:07 Svara

      Åhh ja där är jättemysigt, var där när Elion låg i magen 🙂 Tack för tips ändå <3

  4. Ulrika F 15 november, 2016 on 21:35 Svara

    Ska på mysweekend med maken i Stockholm i helgen faktiskt! Har bokat finrum på Reisen med utsikt över vattnet 🙂
    Prag är bokat till maj, har hört så mycket om den staden, så det ser jag också framemot! Apropå resor så är dottern i Australien i tre veckor. Skönt för dottern men riktigt jobbigt för orolig mamma på den här sidan jordklotet!
    Kram

  5. Catarina 16 november, 2016 on 20:50 Svara

    Riga är också väldigt fint, gamla stan , uteserveringar, fina parker , billig shopping och allt är ju väldigt billigt där. När vi var där så var det sommar, vi tåg ett tåg i ca 30 min till Jurmala. Kan verkligen rekommendera det, jättelång vit sandstrand! Nu ska vi åka dit över nyår för att fira vår dotters 30 årsdag ?
    Våra 3 vuxna barn , dotterns man och våra barnbarn åker tillsammans . Vi flyger dit och det blir ju en rolig upplevelse för dom små på 5 o 2 år . Är ju säkert inte lika mysigt som på sommaren , men det blir nog bra ändå .

    • Evelina 16 november, 2016 on 21:23 Svara

      Åh låter perfekt! Ska ha det i åtanke 🙂 Hoppas ni får mysigt, det kan ju inte bli annat än bra när man reser med de man älskar mest! Man behöver komma bort från vardagen ibland, även på vintern :).
      Kram

  6. Liza 16 november, 2016 on 21:36 Svara

    Hej!
    Tänk på att reklammarkeringen ska stå högst upp i inlägget. Alla är så på krigsstigen ang. detta, så det är nog tryggast att göra rätt!

  7. Em - mitt liv på NZ 17 november, 2016 on 20:47 Svara

    Så himla snyggt! Älskar hela outfiten 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna