VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORGON HOS OSS

Åh vilken bra start på fredagen – jag fick sova non stop till 04 då Aston ville komma över. Jajamen, för er utan bebisar kan det faktiskt vara lyxigt hihi.

Jag har en teori kring det här med att Aston har börjat sova sämre den sista tiden. Funderade på det igår och såg ett samband, nämligen att han nog saknar MIG. Den natten han sov hela natten till halv sju i sin säng förra veckan, det var natten efter han hade sovit två timmar brevid mig i soffan på dagen. Helgen sen gick helt ok, när jag var ledig. Vad händer efter den? Jo jag är iväg dagtid igen och han får alltså mindre närhet av mig, och sover sämre på natten igen. Det stämmer även överrens med att han ju sov hela nätter i som säng det första halvåret ungefär, det är nu de sista månaderna han börjat sova oroligt – sen jag började plugga. Behöver inte betyda att det är så, men det kan vara så. Igår fick han ligga och sova på mig i soffan mellan 19 och 21 (istället för att jag la ner honom i hans säng kring 19.30 som jag brukar när han somnat) och han sov ju faktiskt bättre på natten. Ska undersöka detta närmre – massa mys coming up i helgen! Tänk om det är så ”enkelt” löst? (Svårigheten ligger ju i att jag måste vara borta många dagar men kanske kan styra om lite)


 
Redo för ännu en dag på bibblan. Älskar att sitta där. Som en professor sa på undervisningen igår – man känner sig smartare bara av att vistas där haha. Ska tipsa om höstens bästa tröjor senare!


  

Jag fick skjuts hit och det är uppskattat att få se dessa två så länge det bara går. Utnyttjade tiden till att hämta massa paket också. Nya vinterkängor och skor till alla barnen bland annat, ska visa dom med 🙂


Kram!



Kommentarer


  1. maarit 11 november, 2016 on 14:41 Svara

    Tipsa om dina fina jeans också 🙂

    • Evelina 11 november, 2016 on 15:00 Svara

      Jeansen är dessa ☺️
      http://happilyeverafter.se/2016/10/25/80298/
      Bästa! Stretchiga utan att töja sig ??

      • maarit 12 november, 2016 on 12:54 Svara

        Tack för svar, har beställt både jeans o tröja. Vad vore min garderob utan dina tips, hihi 🙂

  2. Elina 11 november, 2016 on 15:05 Svara

    Jobbigt på ett sätt om det är problemet, men tur också att du isåfall har lyckats lokalisera orsaken. Det går säkert att göra lite justeringar för att ge lite mer mammamys, du är ju jättebra på att planera och lägga upp din tid. Men känner ändå med dig, mammasamvetet är inte att leka med! Ofta slår man lite knut på sig själv, men då känns det iaf rätt i magen. Avskyr när jag känner mig otillräcklig… Hursom, pepp till dig ❤️

  3. Anna 11 november, 2016 on 16:25 Svara

    Du är alltid så himla fin! <3 Och med hjärtat på det rätta stället. Och en beundransvärd plugghjärna!! (Lär mig gärna hur du gör det där;)
    Blir alltid inspirerad av dig och ditt sätt att ta dig an livet, så himla fint!

    Men. Väskan. Vill ha!

    Happy helg!:) Kram Anna

    • Evelina 11 november, 2016 on 22:49 Svara

      Nemen söta du, tack!! Planering är A och O som sagt. Och motivation!! Jag vill vara ledig på helgerna med mina barn och jag vill bli färdigutbildad! Sen hjälper känslan att veta att det är skönare att ta det lagom genom kurserna, än all in mot slutet :). Men – det gäller såklart att hitta det som passar en själv bäst! Kram!
      P.s väskan är köpt i London 😉

  4. Maria 11 november, 2016 on 20:10 Svara

    Jag känner igen det där! När sonen var yngre o gick igenom olika faser kunde jag se det där mönstret. Mamma var stora tryghheten o blev det för lite närhet på dagen var det precis som att han behövde ta igen det på natten för att komma i fas ?

    • Evelina 11 november, 2016 on 22:45 Svara

      Är det sant? Den där mammamagkänslan är allt bra alltså. Tack för att du delade med dig! Kram

      • Maria 12 november, 2016 on 11:28 Svara

        Så lite så! ♡ Hoppas det funkar för er med! Å tack för en fantastisk blogg, läser jämt ?

  5. Astrid 12 november, 2016 on 16:27 Svara

    Så søte barn Og alle tre er så like Alltid koselig å lese din blogg Ha en fin helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna