VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MYSIG PLUGGSTUND


Dagens jag i jeans från H&M, skjorta från Lindex och kofta från Kappahl. Skor (gamla) från Din Sko.

Det blev en hel eftermiddag på ett mysigt café inne i stan för mig och Jeanette, det blev visst bara vi. Men SÅ mysigt det var. Är så trist att hon bara ska gå med oss den här kursen och inte resten av programmet. När man liksom klickar sådär och funkar så bra tillsammans. Jag har aldrig pluggat tillsammans med någon tidigare, men vi är på en så jämn nivå så det funkar alldeles klockrent.

Kom hem precis innan middagsdags och SOM mitt hjärta fylls på direkt när jag får se min lilla trio. Och M såklart, men jag är inte riktigt lika beroende av honom som av mina små hihi… Aston växer på riktigt medan jag är borta några timmar, nu det sista har han fått tand nummer fyra och jättemycket hår!


Kommentarer


  1. Marie 25 oktober, 2016 on 22:23 Svara

    HAHAHAHAH! ”Fått jättemycket hår..” Jag förstår helt hur du menar men det lät så skoj… ???

    Själv bestämde jag mig för att ta en tjänst med mindre ansvar och faktiskt även jobba lite deltid en period för att få mer tid med barnen, välinvesterade pengar & tid för mamma-hjärtat!
    När man har barn i både skola & förskola rusar tiden ?❤️

    Njut av kvällen!!

    • Evelina 25 oktober, 2016 on 22:58 Svara

      Hihi ja jättemycket hår jämfört med innan ??
      Det är obetalbart att få extra tid med barnen medan de är små – jag är så glad över att vara student och kunna var hemma mycket och styra tiden efter vad som passar dom. Härligt att du kunnat göra detsamma ???

  2. Tilda 26 oktober, 2016 on 09:41 Svara

    Åh, nu kom jag på att du gjorde en house-tour med Elion någon gång för länge länge sedan. (Alltså inte i huset ni bor i nu). Skulle vara såååå roligt om du kunde göra en nu och gärna berätta vad ni tänkt förändra. Alltså vet ju att ni har stora planer på att bygga om så vore roligt om du filmade och samtidigt berätta lite om vilka idéer ni har.

  3. maarit 27 oktober, 2016 on 19:23 Svara

    Please, länka till koftan med 😉 Fin outfit, som vanligt!

  4. maarit 27 oktober, 2016 on 19:49 Svara

    Tack för svar o att du tar dig tid o kolla, skulle lätt kunna fråga dig om allt i din garderob, gillar din klädsmak skarpt, enkelt o stilrent 🙂 kram!

    • Evelina 27 oktober, 2016 on 20:04 Svara

      Jamen såklart, ingen fara 🙂 Vad gullig du är!! Du vill inte ha en odd molly kofta då? Har en som jag så sällan använder så tänkte sälja den 🙂
      Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna