VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS ATT STARTA UPP TRÄNINGSKORTET?

Tillbaka på högskolebiblioteket, efter en föreläsning på förmiddagen. Vi ska ha en dugga på onsdag, har inte haft det förr men känns motiverande att göra den även om den är frivillig – G på den ger 3 extrapoäng på salstentan i slutet av kursen.

Natten då, den var lika som den senaste tiden – vaken bebis vid 02 och en stund framåt. Var klockan 05 eller kanske halv sex när M gick upp med honom? Som jag önskar han börjar sova bra igen men när jag fick frågan idag hur det går att plugga när jag inte får sova speciellt mycket kände jag att det nog är jämförbart med när jag pluggade sist, när låg ju Idun i magen. Jag var alltså konstant dödstrött haha. Men det gick ju bra. Så det gör det såklart nu med. Är inte så snabb i tanken bara, pluggandet fastnar inte lika snabbt och enkelt. Men jag kör på mina vardagar och tragglar och det viktigaste – tar ett steg i taget. En 10-veckorskurs är lång mes många moment så min starka sida planering är väldigt användbar just nu ;).

 


Vad gör dig sådär extra glad? Jag blir bl.a glad av att gå till frisören och fixa håret haha (som igår) men jag minns också hur glad jag brukade bli av bodypump! Så tror det snart är dags att starta upp mitt träningsabonnemang igen faktiskt. Nu vet vi att det finns utrymme i ekonomin och jag vet hur mycket energi träning GER. Löpning utomhus i kylan och mörkret lockar inte när jag är trött om man säger så… Jag behöver varma lokaler, musik och peppande instruktörer/andra deltagare!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna