VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I MIN LILLA HÖRNA

Sitter vid skrivbordet på mitt kontor, har tänt ljus och äter leverpastejsknäckemackor med gurka som fick bli min middag. Gillar verkligen det här rummet, min lilla hörna… Eftersom Elion, Idun och Aston äter middag samtidigt känner jag emellanåt att det inte är helt härligt att jag äter samtidigt, när inte M är hemma alltså. Elion äter själv förstås haha, men Aston måste jag ju mata och Idun halvmatas kan man väl säga. När M är hemma är det inga konstigheter för då tar vi varsin bebis, men som ensam vuxen känner jag faktiskt att jag ibland hellre väntar med att äta. Annars blir det bara att jag kastar i mig maten! Målbilden är att alla ska äta samtidigt, men det viktigaste är att barnen får matro i alla fall och jag tänker att bara Aston blir lite större blir det enklare med middag.

M kom precis innanför dörren så jag ska ge mina sista timmar av dagen till honom. Hade önskat en dejtkväll snarast men vettetusan om det är möjligt. Hade varit mysigt!



Världens bästa skruttar!!!



Kvällsmys med farmor som rymmer till Spanien nu igen 😉

Kram!


Kommentarer


  1. Milla 20 oktober, 2016 on 21:16 Svara

    Så härliga bilder. Aston e ju så söööt

  2. Jennifer 21 oktober, 2016 on 09:18 Svara

    Förstår precis hur du känner, vi har ju inte tre barn hemma men när man är ensam med två små. Där den ena inte halvmatas men konstant måste ha uppsikt och den andra beroende på vad som äts måste matas alt kan pilla med maten själv… Det blir ju ingen matro för en själv, även om alla nu förespråkar att det är så bra att man äter tillsammans är det inte genomförbart. Men det kommer förhoppningsvis eller hur? 😉
    Kämpa på och stor kram, tack för toppenblogg! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna