VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

AUTUMN LOVE


Jag tycker hösten är UNDERBAR såna här dagar – några få plusgrader, solsken och färgglada träd.

Efter vi lämnat Elion på fritids gick vi en långrunda till köpcenret där jag hade en skoluppgift att genomföra. Vi åt lunch där och på hemvägen hämtade vi Elion och han kompis på skolan.

 

Massa frisk luft och rörelse gör denna dagen till en extra bra dag!

Att Idun ungefär hela tiden kallar mig ”älskling” (härmar M som säger älskling till mig) och ”snälla mamma” (härmar Elion som brukar säga så när han vill vara uppe längre på kvällarna) får mig att le varje gång.

 

Ett stökigt hem fick en intensiv städning i form av dammsugning och dammtorkning när killarna gått över till Jack.

Nu är det middagsdags! Tacos med hemmagjord salsa. Jag hade velat ut och springa senare men tror faktiskt att jag ska tvinga mig till att bara ligga i soffan istället. Behöver det, samla på mig energi efter många sömnfattiga nätter nu. Jag vet ju att träning också GER energi men dagens promenad på uppåt en mil är rätt bra med. Tacksam för att jag och M är bästa teamet som gör så gott vi kan för att båda ska bli så utvilade som möjligt. Man kan ju faktiskt bara göra det bästa av situationen men det krävs att båda bidrar med det som är möjligt efter omständigheterna. Det är kärlek, att dela allt. Jag minns fortfarande när Aston var nyfödd och Idun hade en period när hon vaknade mitt i nätterna och bara grät. En natt bytte jag av M vid Iduns säng och han sa ”jag älskar dig” och pussade mig innan han gick in till vår säng. Det var så fint – inga märkvärdiga ord egentligen (även om de självklart är stora och viktiga) men just det där att han fokuserade på kärleken och inte tröttheten hjälpte mig att orka utan problem (jag tyckte dessutom att jag hade det lättare med Aston som sov i stort sett hela nätterna än M som fick gå upp varje natt till Idun haha, vi hade naturligt ”delat upp” barnen så att jag hade Aston nattetid och han Idun…).

Hoppas att du också har den bästa höstfredagen idag!
Kram/E


Kommentarer


  1. Milla 14 oktober, 2016 on 20:27 Svara

    Vilka underbara Höstbilder. Trevlig kväll

  2. Åh härligt :). Här är det höstlöv, kallt och mulet :/. hade gärna haft lite sol och lite värme 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna