VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRÅN KOJA TILL SLOTT

Det var en tidig helgstart, och redan vid 01 nånting ville Aston komma över. Han sover som tur är fram till 06-tiden när han kommit över, men alltså vad skönt det hade varit att få sova fler timmar i sträck ;). Oh well, den dag kommer den med! Aston är ju som sagt den första bebisen av tre som inte sover som en stock hela nätterna så jag ska verkligen inte klaga. Beundrar er som bara har såna bebisar, för man blir ju trött! Samtidigt som deras blotta existens gör att man klarar all sömnbrist i världen ungefär! Att vara två föräldrar som hjälps åt är också guld värt, ni ensamstående föräldrar, eller ni som har en partner som kanske låter er ta största lasten gör ett monsterjobb! Och ÄR du en den som inte tar någon sömnbrist – gör det!I den mån det går, ammar man så är det självklart en som är mer bunden just nattetid kanske, men då är det ännu viktigare med avlastning dagtid.

Oavsett – heja alla föräldrar där ute som uppfostrar sina barn kärleksfullt och tryggt <3 Det är så kort tid de är små (och sömnen kommer i kläm). Jag ser fram emot dagen (natten) jag känner att Idun och framför allt Aston är tillräckligt stora för att vara utan mig och M en natt. Även om nog mest är JAG som ska bli tillräckligt redo haha… Det hade varit annorlunda om de hade en farmor eller mormor som bodde nära och träffade dom ofta, ofta och kände dom nästan lika bra som vi, men eftersom vi inte har den möjligheten får det självklart vänta ett tag till :).

 

 


Bilder från gårdagens start av kojbygge!

Idag har det byggts lite till men vädret är inte alls lika trevligt. Blåser lika mycket som det gjort hela veckan men solen har visst också tagit helg ;). Idag har stommen för taket och nästan allt golv kommit på plats. Tror den kommer bli ursöt, den här lilla kojan! Den ska få riktigt fönster och kanske en dörr också. ”Alla” våra fastigheter brukar jag hashtagga ”från koja till slott” eftersom de är mer kojor än färdiga slott och det är såå mycket att göra innan det blir färdigt. Men den här kojan verkar vara den byggnad som först blir ett ”slott”. Nummer 7 på den här listan är det som är inspirationsgrunden, men vår kommer få mer täta ytor – alltså mer väggar och sådär.

 


Kommentarer


  1. Hjärtebarnsmamman ♥ 8 oktober, 2016 on 21:53 Svara

    Spännande! Sambon började bygga koja för ett år sen, den är fortfarande inte klar 😉

    • Evelina 8 oktober, 2016 on 23:11 Svara

      Haha ja vi får se om det blir samma här! Konstaterade innan att det nu är tre byggen igång ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna