VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TJOHO FÖR HELG!

ÄNTLIGEN HELG!

Nu ser jag fram emot bebisgos i mängder (ja en timme tills de ska sova haha), har jobbat på riktigt intensivt med en skoluppgift inför nästa vecka och det kändes extra skönt att skicka in det nu precis innan helgen. Tog en paus mitt på dagen för att fixa mina naglar också. Det var en tjej i klassen som gick och fixade naglarna precis efter tentan förra veckan, för att unna sig. Så känns det verkligen nu, vardagslyx har en djupare innebörd nu när man liksom hela tiden ligger i precis hela tiden för att klara skolan. Det känns mer värt att belöna sig själv för bra prestationer!

Till middag blev det hemmalagade hamburgare och Elion sprang iväg för att leka med grannen en stund till men sen väntar soffmys för hela bunten.

Vad händer i helgen då? Jag vet att det väntar en utflykt imorgon. M ansvarar över det, det är hans månad att hitta på något på vår dag, som var igår, men imorgon passade visst bättre. Spännande!!

STOR fredagskram


Kommentarer


  1. Milla 7 oktober, 2016 on 21:08 Svara

    Härliga bilder,trevlig helg

  2. Michaela 8 oktober, 2016 on 09:35 Svara

    Vilka fina bilder på er 🙂 Låter som en toppendag! Själv ska jag försöka komma ikapp med lite plugg efter sjukstugan som varit i veckan hos familjen, men ska ta till mig av ditt tips om belönining sen 😉 Ta hand om er och ha en fin helg! Kram

  3. valkladd 8 oktober, 2016 on 10:25 Svara

    Så fina ni är och era bilder också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna