VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BLAND HÖSTLÖVEN

Rutiner i all ära, men att få ett avbrott från det som är ens vardag är otroligt härligt också emellanåt tycker jag! Istället för att plugga på förmiddagen hade jag alltså tid med mina minisar, vi myste hemma men var även ute en lång stund och njöt av höstsolen. Det är riktigt kyligt nu och svärmor och svärfar som kommer tillbaka från 5 veckor i Spanien kommer verkligen hem till höst haha.


Jag kunde inte låta bli att lyssna på Tvillingpodden en stund när vi gick, jag har såklart på låg volym så jag kan prata med Idun samtidigt (Aston sov).


IMG_6492-0

Tajta stretchjeans är min melodi så utsvängda som är tillbaka i mode är inget jag har fastnat för även om det kan vara jättesnyggt! Denna modellen (snake från Lager 157) hade varit helt perfekt om de inte hade varit så höga i midjan! Om jag skulle designa ett par jeans – Evelinamodellen – skulle de vara mjuka och stretchiga och ganska tunna och svala i materialet, högre baktill över rumpan men normalhöga i midjan framtill och så långa i benen. Eller ja, det skulle finnas två eller tre olika längder så att de ska passa i princip alla :). Jag har som sagt långa ben och jag har stött på en hel del som säger att det är jobbigt att alltid köpa för långa jeans, men jag tror ändå det är lite lättare att sy upp än att de är för korta från början ;)…


Lillplutten sov gott i en hel timme. Friska luften är GRYM!


Jag och Idun strosade i höstlöv. Alltså tänk att uppleva för första gången!? Det är så häftigt, minsta lilla kan vara himlans stort för en ettåring. Vi borde uppskatta som våra barn gör oftare.


Nytt ord i Iduns samling är pinne, men hon säger pinno. Det är ju så himla sött när de säger ord på sitt egna vis och pinno antecknar jag i min kom-i-håg-bok som jag gör till barnen :).

Nu håller vi på med inbjudningskort till Elions kalas, tänk att han snart fyller 7!?


Kommentarer


  1. Milla 5 oktober, 2016 on 18:47 Svara

    Älskar hösten,mysigaste årstiden for sure

  2. Milla 5 oktober, 2016 on 18:48 Svara

    Tycker verkligen Hösten är mysig,kanske e för att man fyller år osv

  3. Angelica 5 oktober, 2016 on 19:32 Svara

    Fiiin halsduk/scarfs!! Var ifrån!? Ja nu är hösten, mysigt tycker jag.. Tack för superbra blogg!

    • Evelina 6 oktober, 2016 on 10:59 Svara

      Tack söta!! Den är från Nelly tror jag, only i märke kanske? ?

  4. Heidi 5 oktober, 2016 on 20:32 Svara

    Hej Evelina! Jag har en fundering, har sett att ni har en tavelhylla ovanför soffan. Är nyfiken på hur lång den är? Vi har nyss flyttat o håller på att inreda som bäst. Ska också ha en tavelhylla ovanför soffan, men vill ju inte den ska se för kort ut osv. 😛 Gillar verkligen din inredningsstil!

    • Evelina 6 oktober, 2016 on 10:57 Svara

      Åh tack snälla vad roligt att du gillar mina inredningsinlägg 🙂
      De är från ikea, två ihopsatta!
      Kram och lycka till med boandet

  5. Mitche 5 oktober, 2016 on 21:32 Svara
    • Evelina 6 oktober, 2016 on 19:38 Svara

      Tack snälla för tips!

  6. sofia 5 oktober, 2016 on 21:33 Svara

    Jag har alltid tyckt lager 157 haft så dålig kvalitet (som tröjan jag köpte tvättade -gick hål, sydde igen och tvättade igen och så: hål igen! Aldrig använd…) men nu har du gjort reklam för 157 igen så kanske ska ge de en ny chans. Men ska is vara riktgr noga och kräsen. ☺

    Äälskar höst! Favvo årstid det enda som drar ner lite är att sen kommer en grå vinter (här i gbg) (men får ju åka till norland för magisk glittrande snö som lyser upp mörkret).

    Kram fina!

  7. Martina 6 oktober, 2016 on 10:43 Svara

    Kanske modellen skinny skulle passa dig bättre? Den har normalhög midja. Också från lager157 🙂 Jag gillar inte heller för hög midja ? Dom flesta gillar molly high waist men de funkar inte för mig. Men tur att alla gillar olika ?

    • Evelina 6 oktober, 2016 on 11:03 Svara

      Ja de provade jag men de var för tjocka i tyget tyckte jag ? såå kräsen haha…

  8. Sanna 9 oktober, 2016 on 11:12 Svara

    Så himla snygga skor/kängor! Minns du vart du köpt dem? 🙂

    • Evelina 9 oktober, 2016 on 11:16 Svara

      Mina? De är från din sko förra hösten (eller om det var sen vinter?! Fick dom av M när jag var gravid iaf! 🙂 i skinn med dragkedja på insidan, älskar dom! Finns kanske några liknande i år?!

  9. Åsa 10 oktober, 2016 on 10:31 Svara

    Tipsar om ”second skin jeans” från meani. Vet inte om de är väldig långa, men så sköna, tunna och sitter som en smäck. Töjer sig inte! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna