VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA FARS DAG-PRESENTEN!

I samarbete med Hexter & Baines vill jag tipsa om den perfekta Fars dag-presenten. Klockor är ju lite som smycken för män och min erfarenhet är att det är en present som alltid uppskattas ;). Och eftersom klockorna är lika snygga på oss kvinnor är det verkligen win-win-present – om mannen glömmer ta på sig klockan en dag kan DU ha den istället hihi.

Vad är det då som gör Hexter & Baines klockor speciella? Jo förutom att de är riktigt snygga och stilrena är de även högkvalitativa klockor till marknadens bästa priser. Alla klockor drivs av ett schweiziskt kvartsurverk och skyddas av reptåligt safirglas. Boetten tillverkas från 316L kirurgiskt stål och har en plättering i roséguld eller silver. Alla klockor har dessutom en vattentäthet på 5ATM (dvs 50 m). Konkurrerande märken i samma prisklass använder oftast mineralglas, japanska urverk samt en vattentäthet på 3ATM. Mycket klocka för pengarna alltså!

 

Här har jag min Nottingham 40. Varje modell finns i 36 eller 40 där siffrorna står för mm på uret.

38011237-origpic-72e980 38011237-origpic-cf69dc

Om du anmäler dig till deras nyhetsbrev får du just nu 150kr att handla för (perfekt inför Fars dag som sagt). Utöver detta får du fri frakt (över hela världen) och fri retur, en snabb leverans då varje order skickas inom 24 timmar och pengarna tillbaka inom 14 dagar om du inte är nöjd med ditt köp.

 


Kommentarer


  1. Åh så snyggt 🙂

  2. Milla 5 oktober, 2016 on 14:39 Svara

    Snygg men min fick en helt annan klocka som han suktat efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna