VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KAN HA VARIT BÄSTA PLUGGDAGEN

På min planering för dagen stod att läsa i Utvecklingspsykologiboken, inget sådär jättekrävande direkt, så jag bestämde mig för att plugga hemifrån och läsa i SÄNGEN! Gud så härligt. Att Idun följde med mig och tog en nap brevid gjorde det till den bästa pluggdagen genom tiderna!!

Denna bok köpte jag begagnad så då får man vara noga med att kolla igenom så det inte är överstruket med överstrykningspenna eller nåt… Detta kan jag helt klart leva med :).

IMG_6162

Jag kunde såklart inte låta bli att krypa tätt intill en stund… Idun är ju ingen bebis längre och såna här mysstunder blir inte på samma vis som jag och Aston får varje dag. Tänk så kort bebistiden är egentligen. Jag kommer för alltid minnas alla tre gånger med ett leende på läpparna för jag ÄLSKAR den första tiden med bebis.

När hon vaknade efter nästan 1,5 timme följde jag med henne ut till M i soffan men nej, hon ville fortsätta mysa med mig. Så sen låg hon på mitt bröst ett bra tag medan jag läste. Hon bara låg där helt still och myste och pillade på sina öron som hon gör när hon är trött. Bästa stunden på länge!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna