VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TREBARNSMAMMA!

 IMG_5938

Jag och minisarna igår <3 Fortfarande kan tanken slå mig – att jag är TREBARNSMAMMA!


Innan jag började plugga och M gick på föräldraledighet tänkte vi båda att vi skulle få såå mycket tid tillsammans. Men så började jag plugga, aktivt varje vardag och M passade på att få stiumlans ute i stugan en del kvällar. Och visst äter vi frukost tillsammans alla dagar nu vilket vi inte gjorde innan, och lunch de dagarna jag pluggar hemma. Men så bara rullar dagarna på och så kände jag i helgen att vi ändå bara lyckas gå om varandra. Att vi liksom äter tillsammans oftare men vi umgås nästan mindre än tidigare! Så såna här dagar, som vi hade igår, behöver vi fler av!

Dags att åka till skolan och det blir en heldag med föreläsningar. Elion sover extra hos sin pappa den här veckan eftersom farmor och farfar är nere och hälsar på. Så glad jag blir att de kan ses så pass mycket som de gör trots över 100 mil emellan. Och Elion har längtat så det inte är klokt! De hade varit med och kollat fotbollsträningen igår och jag tror nog att Elion fick lite extra energi av det för han hade gjort 5 mål i matchen där de vann med 6-1 hihi.


Bästa dagen till dig!



Kommentarer


  1. Se frukostarna som något stort :). Det är ju jättebra, man hinner inte med allt man tror men det ”lilla” man gör extra är gott nog. Det har jag fått lära mig den hårda vägen när jag nu fått utmattningssyndrom. Jag får erkänna att jag inte är frisk ännu, men jag börjar inse att det lilla faktiskt är bra det med. Man ska inte ha dåligt samvete för det man inte gjort, utan bra samvete för alla dem sakerna man lyckas göra.

    • Evelina 2 oktober, 2016 on 22:11 Svara

      Ta hand om dig <3

      Kram!

  2. Fanny 29 september, 2016 on 13:35 Svara

    Vi går också om varandra rätt mycket, men försöker i den mån det går att alltid äta kvällsmat tillsammans, alla fyra (föräldrar plus barn). Känns viktigt och på så sett summera dagen lite och reflektera över den tillsammans med barnen.

    Vad härligt det låter med rubriken, trebarnsmamma. Så fantastiskt egentligen! Jag är väl lite färgad, eftersom jag nog väldigt gärna vill ha ett tredje barn, men är rätt säker på att det ”bara” (bara och bara, det är ju inte bara!) blir två, haha..

    Önskar dig en fin dag!
    /Fanny

  3. Sofie 29 september, 2016 on 13:56 Svara

    Tänk på måndag blir jag också trebarnsmamma… har ett planerat snitt då. Helt overklig tanke för mig me!!!

    • Evelina 29 september, 2016 on 23:16 Svara

      Åhh lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna