VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN LÅNG FÖRELÄSNINGSDAG SENARE

Dagens Evelina. Student 9-16, mamma 16-19.30.

För nu sover minisarna även om jag såklart är mamma 24/7. Saknar dom redan. Vi var ute på två korta prommisar, en före maten och en efter. När vi kom hem var det dags för kvällsbad och sen vällingdags. De badar tillsammans nu! Och tycker det är SÅ kul. Jag får såklart hålla Aston, men han sitter där och ler och plaskar för fullt.

M är i stugan, han åkte dit direkt efter jag slutat idag. Tänkte vara produktiv i kväll jag också, laga mat till Aston (rotfrukter och torsk) och kanske, kanske läsa lite i boken (utvecklingspsykologi) om jag hinner. Eller orkar kanske är ett bättre ord. Ska äta allra först! Hann inte med det när båda små skulle äta samtidigt så då brukar jag tänka att jag hellre äter senare när de sover.

Imorgon har jag en rolig grej inplanerad som jag ser fram emot mycket! Jag ska vara med Elion i skolan några lektioner. Det har vi pratat om sen när Aston låg i magen men så ja… Föddes ju Aston några dagar innan BF (om jag inte minns fel hade vi tänkt mitt skolbesök dagen innan BF) och då blev det aldrig av.

KRAM!


Kommentarer


  1. Mikaela 30 september, 2016 on 11:27 Svara

    Hej! Slänger in ett litet tips, vi hade http://www.babyland.se/flipper-evolution-badstol-vit-ljusbl-gr-rosa?13463&gclid=CN3oisDits8CFWTecgodqHYLlQ till våra barn, toppen för att den lilla skulle kunna bada tillsammans med storebror:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna