VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

YES!!

Min dator lever! Halleluja! Jag vill tacka Conny, Fredrik, John, Karin och framför allt min kära man för all hjälp med detta. När man inte förstår alls vad det betyder när datorn bara vägrar starta, ja då är man otrrrroligt tacksam för såna som kan hjälpa. Tidigare idag grät jag nästan efter att ha pratat med machuset som höll med om att jag hade testat allt man kan testa själv hemma innan det är dags att lämna in, men när jag ringde hem för att berätta detta (hade precis kommit fram till biblioteket) sa M att datorn hade startat. Alltså. DEN. Känslan. Jamen ni vet, tentaanteckningar absolut, men alla bilder! Har i alla fall back up på de viktigaste bilderna men ändå :).

Jag är helt slut i huvudet efter plugg och fotboll och den där hemska stressen kring macen men sitter ändå på kontoret och tänkte plugga lite till. Men bara lite. Imorgon väntar en riktigt effektiv dag tänkte jag!

IMG_5733

Jag får många frågor om armeringsnäten jag köpte för ett tag sen. Har ett över mitt skrivbord och ett här vid matplatsen. De finns att köpa på Beijer bygg och kostar inte speciellt många kronor. Klämmor av olika slag köpte jag på Granit.

IMG_5735

Älskar det här familjeporträttet som Elion gjorde för kanske ett år sen? Ni ser Aston i magen va ;)?


Kommentarer


  1. Malin 21 september, 2016 on 21:25 Svara

    Om du skriver tentaanteckningarna i google documents eller liknande kan du både läsa och redigera från mobilen eller en annan dator. Du kanske redan vet om det men det är ett tips 🙂 Funkar bra för grupparbeten också. Jag skriver själv föreläsningsanteckningar på datorn (och följer inte mitt eget tips :P) och det skulle INTE bli roligt om man blir av med dem…

  2. Nettan 26 september, 2016 on 21:01 Svara

    Hur har DI satt upp armeringsjärnet på väggen. Vi har bara gipsväggar så är rädd att det inte ska hålla… Tacksam för svar!!! Kram

    • Nettan 26 september, 2016 on 21:01 Svara

      ”Du” ska det såklart stå *hihi*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna