VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIDIGA MORGNAR PÅ INGÅNG?

Välkommen nya veckan! Det verkar som att de härliga sensommardagarna börjar gå mot sitt slut? Alltså vilken underbar september månad vi har haft. Varmare än augusti haha. Nu önskar jag en FIN höst med soliga, krispiga dagar.

Vet ni vad jag tror? Att Aston är lik sin storebror mer än till utseendet… Han verkar nämligen börja bli redo att gå upp vid 05! Än så länge får jag honom att slumra om lite halvdant fram till halv sju-sju, men det är inte lätt alltså. Elion började nämligen gå upp vid 05 från när han var 8 månader. Jaja, får tänka tillbaka på det härliga året med Idun som sov 19-20 om de tiiidiga morgnarna kommer. Och, så länge han fortsätter sova hela natten är det ändå att föredra tycker jag, att han sover hela nätter. Även om det är omänskligt tidigt och jag hade mantrat allt efter 06 är morgon när det var mitt i Elions 05-period.


IMG_5512

Köpte en ryggsäck förra veckan och måste tipsa om den. Påminner lite om betydligt dyrare fjällrävenväskorna med en annan stor skillnad förutom prislappen – att den är riktigt rymlig. Tror i alla fall inte att den största fjällrävenryggsäcken är lika stor som den här? 150 kr på Lager 157 för dig som också är i behov av en rygga. Finns även sötaste minimodellen till de små.


IMG_5618

Min topp jag hade på mig igår är också därifrån. Min klocka är härifrån.


Nu ska jag till frisören för en toppning innan jag åker till skolan och kör så det ryker. Tenta om en vecka alltså!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna