VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGSMYS MED MINA SMÅSYSKON

Helt oplanerat blev det en liten syskonträff här hemma idag. Det började med att min lillasyster och hennes sambo var i stan för att fotas Nadja, och innan dess hade de lite dötid så de ville komma förbi och säga hej och titta när Elion spelade fotboll (han hade stor hejarklack idag!). Snabbt bestämde vi att de ju kunde komma förbi hemma sen efter fotograferingen också, så vi får mer tid tillsammans. Vi ordnade middag tills dess och skulle precis sätta oss och äta när lillebror Adam ringde och sa att han också var i stan! Så Anton (Beccas) kille åkte och hämtade honom och så blev det fullt runt middagsbordet. Så himla mysigt! Bara Elion som fattades, han börjar sin pappavecka idag.


IMG_5745

Idun sa Becca ungefär hela tiden <3 Det är så roligt nu när hon verkligen börjar uppskatta besök och relationer. Att hon liksom blir glad av att andra hälsar på oss och att hon frågar efter dom när de har åkt.


IMG_5748 IMG_5750 IMG_5751

Kan vara världens gulligaste par!


IMG_5761

Vi avslutade med kladdkaka och glass till efterrätt när de små hade somnat


Mer spontanitet när det kommer till middagsdejter alltså, superhärligt ju! Vilken energi det ger att omge sig av nära och kära. Och vilken fin avslutning på helgen det blev. Nu ska jag fortsätta ladda i soffan framför serie inför veckan som kommer… Veckan-innan-tenta! Men jag känner mig inte så orolig faktiskt, tack vare att jag sitter varje vardag enligt plan, så förhoppningsvis kommer heller ingen större tentaångest även om det också hör till lite tror jag? Man känner sig liksom aldrig helt redo för det finns SÅ mycket som man kan läsa om man skulle vilja. Det tycker jag var det svåraste inför första tentan, att veta ungefär var ribban ligger på en högskoletenta. Nu när jag har gjort ett par stycken känner jag mig mer trygg bara av det, jag vet ungefär hur man ska tänka och vad lärarna förväntar sig. Ja ni känner ju mig vid det här laget, jag gillar att ha koll ;).


Hoppas att du också är nöjd med helgen som varit!

Puss & Kram



Kommentarer


  1. Kim - Nybliven 3 barns mamma 18 september, 2016 on 21:38 Svara

    Vart köper du dina väggposters? 🙂

  2. Tilda 18 september, 2016 on 23:12 Svara

    Åh, vet du Evellna.
    Jag drömde i natt att jag träffade dig. Vi drack kaffe i ditt kök och snackade skit. Ungarna lekte och hade jätteroligt så vi bara prata och prata. Ja du hör ju, det låter ju orealistiskt på många sätt. Hur ofta har en tid att prata när ungarna är med? ?
    Hur som helst, det var en mysig dröm, som om jag fick träffa dig. Men så slog det mig att jag ju läst din blogg i typ 7 år… Eller nått. Har inte riktig koll. Och efter att ha läst någons blogg så länge, då känns det ju lite som om jag känner dig, fast jag inte alls gör det. Fick iaf en idé om ett bloggtema ”En kaffe med…” Så tänkte jag att du då och då kan komma i kontakt med någon av dina läsare. Typ annonserar ett inlägg där folk får kommentera sitt namn sen drar du en av namnen och mejlar denna. Så ställer du ett antal frågor typ ålder,bor, sysselsättning, motivation i livet, varför personen läser din blogg osv. Som en kort intervju där du och dina läsare får se lite av vilka som läser bloggen och kikar in här. Så att det blir som ett gästinlägg från någon av dina läsare. Tänker att jag tycker det vore roligt, så kanske tycker du och andra också det? ?

    God natt och tack för din supermysigt blogg.
    Tilda

    • Evelina 19 september, 2016 on 11:41 Svara

      Nemen vad trevligt 🙂 Och vilken kul idé!! Den ska jag ta med mig, tack snälla för tips! Kanske du vill ta den första fikan med mig då? 😉
      Kramar och tack för din härliga kommentar!

      • Tilda 19 september, 2016 on 23:14 Svara

        Vad roligt att du gilla idén. Tänkter att de är många lika men ändå olika läsare och vore roligt att inspireras av varandra. Jag mejlar dig under morgondagen. ☺️
        Hoppas ni får en god natts sömn och en lång sovmorgon ?Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna