VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HÖSTFÖRBEREDELSER

Ute är sommaren tillbaka men vi har provat regnkläder :)

IMG_4788   IMG_4799 IMG_4812 IMG_4819

Världens härligaste färg, eller hur!?

Det blev fodrade set i samma färg till både Elion och Idun också. Denna hösten kommer det ju gå åt lite mer ytterkläder hos oss eftersom Idun också är aktiv och går. Förra året satt hon bara i vagnen hela hösten och vintern och då kör jag hellre varm åkpåse och så bara raggsockar och varmare överdel. Det som gäller för Aston detta året alltså :).

Både regnställ och regnskor är från Jollyrooms märke Nordbjörn. Där finns mycket fint och efter att ha känt på kvaliteten irl kan jag nästan lova att vi kommer testa fler saker därifrån för priset är mer än ok.

Lördagskram!


Annons

Kommentarer


 1. Rebecca 10 september, 2016 on 16:50 Svara

  Så himla fin färg!
  Har spanat på det märket, tyckte det verkar bra-har en 13 månaders som redan springer fram i livet så ordentliga utekläder lär behövas i höst.. 😉
  Vilken storlek är det Idun har och hur lång är hon ca? :)

  • Evelina 11 september, 2016 on 19:24 Svara

   Hon var 80 cm vid ett år så nån cm till nu ☺️ hon har 86/92 på alla kläder i stort sett och även på dessa så de är helt normala i storlek tycker jag.

 2. Sandra 10 september, 2016 on 20:14 Svara

  Men vilken fin färg! Sonen behöver nya så ska kanske testa dessa. Men jag blev inte riktigt klok på beskrivningen av dom fodrade på Jollyrooms hemsida. Är det bara fodrat med fleece som en väst på byxorna? Eller är hela jackan och byxorna fodrade?

  • Evelina 11 september, 2016 on 19:23 Svara

   Ja byxorna och jackan är fodrade! 😊👍🏻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna