VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FOTOGRAFERING TILL NY HEADER

Att sitta hemma och plugga har fungerat ganska bra ändå tycker jag. Tyckte jag, tills idag hehe. Nu känner jag att det nog får bli några vändor till högskolebiblioteket för att få rätt studiemiljö. Kan tänka mig att tre timmar aktivs läsande där kan jämföras med dubbelt så många hemma.

”Stämplade” ut för ett par timmar med min familj när jag ändå inte hade pluggro. Vi åkte en sväng till köpcentret för att uträtta några ärenden. Vi firade ju bomullsbröllops igår och hade köpt en present i temat bomull till varandra, men vi fick båda byta till andra modeller. Lättare att välja när personen i fråga är med, men tanken var kul ;).

Dagens moi och M som provar skjorta inne på MQ

Sen blev det nästan bråttom hem, jag hade bestämt tid med Nadja för att fota headerbild och det känns skönt att det är på gång. Tacksam för att hon kunde klämma in mig i sitt överfulla schema!


Kommentarer


  1. Hanna 8 september, 2016 on 12:18 Svara

    Kul idé det där. Det har jag inte ens tänkt på att man kan göra. 🙂

  2. malin 8 september, 2016 on 14:50 Svara

    du är alltid så himla fin evelina! att du är trebarnsmamma syns verkligen inte, haha tolka mig rätt! jag tycker att jag själva jämt ser trött ut med bara ett barn.
    men till min fråga, hur gör du med ditt hår?! Jag har äntligen sparat ut mitt så det är rätt långt men jag sätter alltid bara upp det o de känns så tråkigt. vet att jag läst att du lockar det med plattången, men hur gör du sen? vad har du för produkter i håret? även när du har rakt hår har du ju volym, plattar jag mitt känner jag mig som en slickad katt haha

    • Evelina 8 september, 2016 on 20:19 Svara

      Åhh gulle du, tack!! Jag som kände mig tröttare än någonsin igår hehe…
      Ja jag brukar bara våga till det med plattången liksom, eller platta till topparna. Har lite självfall naturligt i håret. Fönar det sista fuktiga i hårbotten också men försöker undvika att föna hela håret :). Är sjukt dålig på att ha produkter i för jag hatar känslan av just produkter. Men ska lockarna hålla brukar jag spraya med liiiite hårspray och annars har jag bara TIGI after party i topparna. Men testa att föna håret i hårbotten mest, kanske till och med och stå med huvudet upp och ner? Blir garanterat mer volym då 🙂 Kram!

  3. Maarit 8 september, 2016 on 15:54 Svara

    Fin, som alltid o fint klädd, som alltid ? kavajen gillar jag massor ? kram!

    • Evelina 8 september, 2016 on 20:16 Svara

      Tack söta! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna