VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOT ÖPPNA FÖRSKOLAN



Gårdagens mini i full fart på babygymmet. Vi har ett från babyFEHN men kan inte hitta just vår modell. Köpte den för att jag tyckte att det var så sött! Stilrent men ändå färgglatt.



Idag smög jag upp innan båda minisarna för att få duscha och sen ville de upp exakt samtidigt. Vilken skillnad det är på det scenariet nu mot när Aston var ny haha. Nu är det ju lugna puckar med allt sånt praktiskt. Otroligt vad man vänjer och anpassar sig! Aston sov till 05.20 i sin säng och den tiden varierar men är däromkring och sen somnar han om brevid mig till allt mellan 07-08 vanligtvis. Men som han bökar då! Vet inte om det är för att han gärna vill över på magen kanske. Tack till alla er som delade med er i ämnet. Jag kan lägga honom på mage dagtid ibland men på natten sover han ju så himla bra på rygg. Idun började sova på mage när hon kunde snurra runt själv (sådär sött med rumpan i vädret) och då spelade det ju ingen roll om vi vände tillbaka henne haha. Men än så länge får nog Aston sova på rygg så länge han är okej med det.

Verkar vara varannandagväder just nu, idag är solen tillbaka en kortis så vi ska strax ut på prommis. Mot öppna förskolan! Sen lunchdate med pappan och sen hem till svärmor/farmor. Ja den här dagen lär springa iväg som alla andra ;). Sen hade det varit trevligt om vi kom iväg till typ plantagen eller liknande för att handla blommor till framsidan.

 

Kram till DIG!

 


Kommentarer


  1. Karin 26 maj, 2016 on 20:34 Svara

    Hej!
    Villen storlek har du köpt i första plaggen till dina barn? Jag ska få min första om en månad och tycker att det är så svårt att veta!

    • Evelina 26 maj, 2016 on 21:59 Svara

      Köpte 50 och 56 till både Elion och Idun men eftersom båda var så stora sa jag att jag minsann inte tänkte köpa nåt annat än 56 till Aston, så kom han ut alldeles mini på 3,3 kg (1,1 kg lättare än Idun!!) och jag hade såklart behövt köpa 50 hahah… Mitt råd är något plagg i 50 men mest 56! Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna