VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KLÄNNINGSTIPS

S0000007419565_MF_W40_20160503084924


Ny somrig klänning – check!


Skrev ju om att dejtdrömmar innan och när jag köpte den här klänningen tänkte jag att den ska jag ha på mig på en dejt med M i sommar. Får se om det blir av haha (barnfritt). Klänningen lär bäras i vilket fall såklart, jag ÄLSKAR den här modellen på klänningar. Lite luftig, lite längre och snörning i midjan. Passar min kroppsform med smal midja och bredare höfter perfekt.


Vi har haft besök av svärföräldrarna som saknade barnbarnen och jag bjöd in mig och Idun till farmor imorgon. Tänkte att vi ska gå till öppna förskolan innan dess också, men sen är det så nära dit. Vi var på köpcentret idag igen för att byta storlek på ett par leggings till Idun bland annat (men det fanns inte mindre storlek, hon behöver 80 istället för 86 för att hon är så långsmal) och vi pausade vid leklandet som jag kallar det. Bara det att där finns det inga leksaker och idag var det fullt av vilda barn som inte alls visade hänsyn till Idun på marken. Så jag bestämde snart att vi skulle gå igen och vad ARG Idun blev hehe. Lovade därför öppna förskolan, där vet jag att hon kommer ha det bättre!


Hoppas du får en fin kväll! Vi har tända ljus och ska soffhänga resten av kvällen. Snart är det färre av de kvällarna igen för M måste påbörja arbetet i stugan. I slutet av året går bygglovet ut nämligen så då måste det vara färdigt! Nästa steg är att köpa kakel till badrummet, vilket nog blir i början av nästa vecka. Tänk vad häftigt när badrummet är klart!? När vi träffades var det ingenting förutom stommen på huset på plats.



Kommentarer


  1. AnsoAnna 25 maj, 2016 on 22:43 Svara

    Hihi jag provade den där klänningen igår men den vart lite stor och jag orkade inte klä på mig för att gå och hämta en mindre storlek. Så det blev inget köp.
    Kanske gör du nytt försök imorgon om den finns kvar. Älskar också modellen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna