VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ ANDRA SIDAN STRECKET


TACK för igår! Presenter, post, blommor och alla grattis! M hade planerat en lugn hemmakväll och lagt krutet på presenterna, älskar att han hade tänkt på att ordna en present från barnen också.





Efter att vi ätit och jag öppnat presenter tog vi en promenad bort till dammen för att mata änderna innan bebisarna skulle sova. Min trettionde födelsedag och jag har fått bli mamma inte bara en eller två utan TRE gånger. Imorgon åker hela familjen till västkusten för ett event med Jollyroom!




basta preasenten


Det här då. Alltså min älskade lillebror är världens underbaraste på denna jord. Jag och småsyskonen har länge sagt att vi ska göra en syskontatuering – för det vi har gått igenom och som en symbol för att vi nu är där vi är, tillsammans. Så himla fint att han gjorde det just igår! ♥


Nu när jag inte är gravid längre måste jag ju också göra mitt lilla ankare jag tänkt på handleden. 1,5 år senare. På tal om det så tror jag M tycker att det är ovant att jag INTE är gravid längre, än så länge har jag varit mer gravid än ickegravid under vår tid tillsammans haha ;).


KRAM!


Kommentarer


  1. Diana 18 maj, 2016 on 09:42 Svara

    Men hur fint är inte det?! Vilken fin bror du har, finaste. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna