VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGENS KVÄLLSMYS


img_5465-0

Kvällsmys för ett tag sen. Tänk att dessa två har legat i min mage, hela vägen från litet frö till en perfekt bebis! Ja TRE gånger har jag ju fått bära liv. Tre innan 30. Mina tre skatter ♥

 

Ikväll bestod kvällsmyset av att Idun och Elion badade i badkaret medan jag badade Aston i hans balja (vi har en från stokke som är ihopfällbar – S U V E R Ä N ). M var och hämtade bilen och sen skulle han visst göra några andra ärenden. Undrar vad det kan vara ;). Jag har också varit iväg på egen hand en sväng idag, för att fixa fransarna hos Jasmina. Sååå skönt. Det var åtta veckor sen sist tror jag haha. Otroligt att det ändå såg okej ut fortfarande.

 

Just det, M hämtade ut Elions nya bilstol också (en axkid dallas i modell mindre än den han hade tidigare som vi ska få testa) och när han hade packat upp den ställde han kartongen mitt i hallen (typ husets mittpunkt) och sa att ”och den ställer vi INTE i garaget”! Hahaha alltså va? Vi har ett stort TOMT garage men nu tycker han att det är för fint där ute (vi har ju röjt för att göra hemmagym bland annat). Frugan tycker däremot inte likadant och förstår inte logiken i att vi ska ha källsortering mitt i huset när det kan stå i garaget så länge hahaha. Ja kartongen står där ute nu. Såklart ;).

 

Kram från mig för sista gången som tjugonåntingåring.

 


Kommentarer


  1. Nettan 16 maj, 2016 on 20:54 Svara

    Har lagt min röst på dig nu, det är du värd!
    Kram Nettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna