VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÖNDAGSMIDDAG

Svärfar har fyllt år och eftersom svärmor varit riktigt dålig och varit inlagd på sjukhus i Spanien kände vi att vi ville ordna en liten försenad födelsedagsmiddag i hennes ställe, så hon slapp laga mat, diska osv men ändå fick träffa barnen en längre stund.




  


M började med maten redan på förmiddagen, det blev pulled beef i pitabröd igen och han gjorde det ännu bättre än sist. Egen barbequesås till köttet när det tillagas i ugnen och egen dressing till servering. Köttet äts i pitabröd med strimlad vitkål, rödlök och så dressingen. Riktigt gott och lite tacokänsla. Eller lite som en blandning mellan tacos och souvas. Mycket gott hursom, och köttet var alla tummar upp.


  


  


Soffmys efter middagen – check! Vad skönt att ha några armar extra till hands en stund ;)…


Sen var det även skönt att vara på hemmaplan för i samma stund som svärisarna åkte hem hade vi plötsligt en Idun som inte ville somna (så M satt med henne), en ledsen Aston i min famn och en Elion som saknade pappa fast han också behövde sova. Det sistnämnda var tuffast för mammahjärtat, jag förstår ju att det är svårt för honom emellanåt att dela uppmärksamheten med sina småsyskon… Snart dags att hitta på något bara han och jag igen tror jag. De där tio minutrarna med bollpassning på framsidan räckte nog inte på långa vägar just idag. Älskade största sonen min, vi får inte glömma bort att du fortfarande är rätt liten du också, trots att du är en sån otroligt duktig storebror är du ju bara 6,5 år.


En underbar kväll önskar jag DIG! Och en extra puss och kram till alla er som lämnar spår efter er. Det betyder mycket!


Kommentarer


  1. sofia 15 maj, 2016 on 19:56 Svara

    Kärlek till dig !!

    • Evelina 16 maj, 2016 on 09:18 Svara

      <3 tillbaka

  2. Agneta 16 maj, 2016 on 07:29 Svara

    Du är så klok! Det ÄR inte bara en dans på rosor att få syskon. Mina stora var 11 och 13 när lillebror kom. För dottern på 11 var det en himla omställning. Hon verkligen pysslade på och skötte om bebisen men hade otroligt stort mamma-behov ändå. En elvaåring är inte heller så stor alla gånger.
    Kram och lycka till!

    • Evelina 16 maj, 2016 on 09:13 Svara

      Ne verkligen inte! Och jag tror att det blir extra påtagligt för Elion när han pendlar mellan här i kaos och hos pappa F där han få ALL uppmärksamhet…
      Kram och tack <3

  3. Sofie 16 maj, 2016 on 09:41 Svara

    Hej!

    Din blogg är nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2016. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2016/rosta-pa-arets-babyblogg-2016/!

    De fem bloggar som har flest röster den 29/5 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

    Lycka till!

    /Sofie på Babyshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna