VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN DÄR BEBISDOFTEN

  


Att få gosa bebis för tredje gången. Som jag skulle vilja spara bebisdoften! 


När man gör det för tredje gången vet man ju liksom hur snabbt den tiden går och vips är de inga små bebisar längre. Jag tror, eller vet, att jag kommer sakna den här tiden mer än M, han tycker det är mycket roligare nu med Idun än när hon var nyfödd också t ex. Kan ju ha att göra med att Idun bara gallskrek hos M de första månaderna också hehe… Är tyvärr lite samma med Aston nu, vi tror att det kanske har att göra med att han är så varm av sig? Lite synd är det ju allt även om det blir desto mer bebisgosande för mig ;).


Bockade av dagens måste precis som var att boka efterkontroll. 9 juni fick jag tid, vilket ju är 3 månader efter förlossningen. Men men. Ingen brådska så men hade varit skönt att få det avklarat! HELT galet att tänka att jag tre månader efter förlossning med Idun var gravid igen för övrigt.


Snart är det dags för mig att lämna över till pappan i huset, jag ska nämligen till frisören idag igen för att lägga i några fler ljusa slingor. Dagens egentid det :).


Kommentarer


  1. Sandra 12 maj, 2016 on 21:14 Svara

    Haha ja verkligen helt galet för jag kan ärligt säga att 3 månader efter mina barn har jag/vi inte kommit så långt som till sex än ?

    • Alexandra 13 maj, 2016 on 12:45 Svara

      Inte jag heller? men hade iof efterblödningar i 11 veckor??

  2. C 13 maj, 2016 on 18:30 Svara

    Varm? Anknytningen till den primära anknytningspersonen är starka grejer – han skriker ju för att han har behovet av att komma till dig. Allt som det ska. Pappans tid kommer ju så småningom. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna