VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BILKÖER

Hej torsdag!

Det blev lite ändrade planer hos oss igår på grund av timmeslånga bilköer för att komma till fotbollen i kombination med att vi har lämnat in bilen, så F var tvungen att köra Elion till fotbollen och sen kände vi att det inte var lönt för honom att skjutsa tillbaka utan Elion sover här i natt istället så vi hämtar honom på skolan idag igen.

De här bilköerna alltså. Det tar EN TIMME att åka från oss och till fotbollsträningen, en bilresa som brukar ta kanske 10 minuter. Det är inte klokt vilka köer det är förbi E4:an och genom stan för tillfället, man går liksom snabbare förbi. Hoppas att problemet försvinner när vägarbetena som pågår just nu är klara, men det har länge pratats om att Jönköping kommer bli såhär med tanke på hur stan växer och expanderar.




ikea_applaro_utemobler_vit_1060x600ikea_utemobler_kungsholmen_1060x710ikea_angso_utomhus_1060x600ikea_utemobler_tradgardsmobler_kryddhyllan_001_1060x600


Har letat inspiration till trädgård och uteplats nu på morgonen. IKEA har mycket fint! Vi tänker oss en liten grupp till framsidan. Baksidan har vi en vit trägrupp i trädgården och en grupp i rotting i uterummet bak.


Det är mycket plats att fylla när man köper hus, både inne och ute! Har fortfarande inte heller tagit tag i projekt krukor-och-blommor men det är lättare nu när sommaren är här och man slipper tänka på minusgrader på natten. Först ut är blommor till trappen på framsidan så det ser lite mer välkomnande ut.


Morgonkram till dig!


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 12 maj, 2016 on 16:30 Svara

    Ja, vad mycket plats det finns att fylla i ett hus! Vi har en hel övervåning som står helt tom. Men det känns som ett roligt ”problem” såklart 🙂

    • Evelina 12 maj, 2016 on 18:17 Svara

      Hihi verkligen i-landsproblem!! 😉 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna