VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Zzzzömntutor

Man ska ju egentligen inte säga eller skriva om hur bra ens barn sover, då är det stor risk att det blir tvärtom sen haha. Men jag måste ändå dela med mig av att jag vaknade vid 08.15 och båda minisarna fortfarande sov!? Aston på min arm sen jag lyfte över honom vid 5 och Idun i sitt rum som vanligt.


Jag smög ut från sovrummet i hopp om att Idun skulle vakna först så vi skulle få en vällingstund bara hon och jag och det fick vi. Ja jag var såklart tvungen att messa pappa M innan dess med. När han är ledig och hemma sover de ofta både mindre och sämre så var tvungen att retas lite hehe… Kanske värmen som gör dom extra trötta nu? Klockan 9 gick jag och Idun in till Aston för att smygväcka honom lite ;).


 

Sömntuta nummer 1!Rätt gott att vara föräldraledig just nu, ute väntar ännu en dag med sommarvärme och sol!!


Kommentarer


 1. Sofie 10 maj, 2016 on 09:54 Svara

  Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,
  /Sofie på Babyshop

  • Evelina 11 maj, 2016 on 09:48 Svara

   Åh vad roligt!!!
   Tack så mkt för info 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna